≫ 

Svakog jutra je autobusom putovao 90 minuta do škole. Zbog ove fotografije život mu se promenio iz korena (FOTO) (VIDEO)

Mladić nije ni sanjao kakav poklon će dobiti za kraj srednje škole

  • 6

Fotografija učenika koji u svečanoj uniformi pešači do autobusa kako bi stigao na maturu na drugi kraj grada ubrzo se proširila društvenim mrežama, a mladić nije ni sanjao kakav će poklon dobiti za kraj srednje škole.

Vozač autobusa iz Alabame fotografisao je Korija Patrika (19) kako odeven u togu pešači do autobusa.

Naime, Kori se prošle godine sa roditeljima preselio na drugi kraj grada, ali nije hteo da promeni školu kako ne bi izgubio prijatelje.

Život u Švajcarskoj NIJE kao iz bajke: Dragana nam je ispričala da su komšije zavidne, a njihova stroga pravila morate da poštujete (FOTO)

Pošto njegovi roditelji nemaju automobil, Kori je svakog jutra ustajao u 4.30 sati i javnim prevozom putovao do škole, menjajući pritom nekoliko autobusa. Kući se vraćao tek oko 19 sati. Do škole mu je trebalo oko 90 minuta vožnje gradskim prevozom.

 
We did it!! We gave Corey Patrick a car of his own!!!!A post shared by Rickey Smiley (@realrickeysmiley) on

- Kori je divan mladić, miran i ponizan. Ponosna sam na njega - rekla je njegova majka Felisija Vajt, a prenosi Dejli mejl.

Korijevu fotografiju u svečanoj uniformi video je radijski voditelj Riki Smajli koji je zamolio slušaoce da mu pomognu da pronađe mladića, jer je odlučio da mu pokloni automobil.

 
Corey Patrick is TRULY an inspiration!!!!A post shared by Rickey Smiley (@realrickeysmiley) on

- Kori svima treba da bude inspiracija. Njegovu predanost uspehu treba ceniti. Korijeva žrtva treba da bude pouka ljudima kako ne treba da odustanete od cilja ni u najtežim trenucima - izjavio je Smajli.

Pored automobila, mladić će dobiti i plaćenu školarinu na Univerzitetu Džeksonvil.

VIDEO: Osnovne škole u Finskoj samo spolja liče na one u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA