Ko je lud da iznajmi jednu od najraskošnijih vila u Evropi za 18.000 evra? (VIDEO)

Ovo velelepno zdanje izgrađeno je 1500. godine i poznato je kao "biser jezera Komo"

  • 6

U Evropi postoji samo nekoliko raskošnih vila koje mogu da se mere sa velelepnom Soal Kabiati na jezeru Komo u Italiji, a koje možete da iznajmite. Zbog ovih fantastičnih fotografija poželećete zauvek da ostanete u njoj, ali to mogu da priušte samo oni sa dubljim džepom, jer vam za nju treba najmanje 18.000 evra.

Vila Soal Kabiati deo je Grand Hotela Tremeco i nalazi se na obali jezera Komo u Italiji. Jedno noćenje ovde košta 6.000 evra (plus PDV), a da biste je zakupili morate je uzeti na minimalno tri noći.

Najbolji ili najgori posao na svetu? Plata je 3.500 dolara, ali morate da ispunite jedan bizaran uslov

Ovo velelepno zdanje izgrađeno je 1500. godine i poznato je kao "biser jezera Komo", piše Dejli mejl. Vila je prepuna antikviteta i originalnih slika renesansnih umetnika.

Gosti koji odsednu u ovom zdanju koje oduzima dah, na usluzi imaju batlera i kuvara, a oni će se pobrinuti da im ispune svaku želju.

Uprkos svom istorijskom izgledu, vila ima sadrži i neke moderne detalje, kao što su blutut muzički sistem, skriveni bazen i besprekornu uslugu hotela sa pet zvezdica.

Jedan sprat u vili pretvoren je u muzej, u kom se između ostalog mogu videti krevet na kom je spavao Napoleon, kao i svilene haljine koje su nosile njegove ljubavnice.

U vili su se ranije organizovala snimanja za magazine, ali je ona nedavno osvežena i sada je na raspolaganju gostima hotela Tremeco.

Vila Soal Kabiati je samo jedna od raskošnih privatnih domova na obali jezera Komo koja je pretvorena u luksuzno mesto za odmor.

Kako izgleda unutrašnjost vile možete da pogledate ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nisam ja, majke mi

    11. jun 2018 | 00:19

    Ko je lud? Ludi su ovi što zaustavljaju saobraćaj, tako kaže Predsednik!

  • Дејан

    10. jun 2018 | 22:14

    Па и није скупо ако је то цена закупа за целу годину😃

  • Zoran

    10. jun 2018 | 21:42

    Otisli moja sestra i zet kolima do Spanie ei nazad, prosli i kroz Nicu. Mi smo u Americi i nadjemo se posle toga u Srbiji. I ja da pita njih, koji prvi put obisli zapad i tako to: I kako vam izgelda to tamo. Ocekujem brate...ono...sjaja raskos red...jer moaj sestra, ako ne zet, malo pomodarac i tako to. Oni u glas: Pa nista posebno. A Nica?? Nista, kazu oni. Za Spance ne smem d akazem sta mi zet rekao...bice omalovazavanej jedne manjine. Sto se nas tice, odlazimo svuda, po Evropi nemamo sta da trazimo. Zao nam sto je nesigurno u Egiptu, mada idu Amerikanci, pa mozd a sa njiam odemo. Inace, Kina, Japan i Juzna Amerika. Da s elolomim po Evropi...ne pada mi na pamet. Niti je sigurno, niti ima sta da se vidi. Obisli Grcku malo i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA