≫ 

Misteriozni objekat uslikan u moru kod grčke obale: Ovaj snimak pokrenuo je lavinu komentara na internetu (VIDEO)

S obzirom na to da je objekat veoma blizu obale i, sudeći po snimku, voda je plitka, mnogi smatraju da je izuzetno čudno to što ga niko do sada nije video ili naišao na njega

  • 5

Čudan objekat na obali Grčke pronađen je na aplikaciji Google Earth i izgleda da niko nema pojma o tome šta je, piše Independent.

Kako se navodi, ovaj okrugli objekat je kompletiran sa manjim krugovima u svojoj unutrašnjosti i jasno se može videti ispod površine mora, odnosno samo nekoliko metara od obale Mičanione, kod Soluna.

Misteriozna pojava na nebu šokirala navijače na Svetskom prvenstvu u Rusiji: Iznad stadiona se pojavila neobična svetlost (VIDEO)

Ovaj snimak je podeljen na Disclose.tv, a to je uradio jedan korisnik aplikacije Google Earth, koji tvrdi da je objekat dugačak oko 70 metara.

Odmah nakon objavljivanja misterioznog snimka, pojavili su se komentari korisnika interneta koji su pokušavali da odgonetnu šta se krije duboko u vodi, a najviše njih smatra da je reč o objektu nekadašanjeg svetionika ili čak o vulkanskom krateru.

- Zanimljivo je što je oblik simetričan. Kako postoji luka na severu, možda je ona povezana sa ovom strukturom? - samo je jedno od pitanja koje su postavljali ljudi na internetu.

S obzirom na to da je objekat veoma blizu obale i, sudeći po snimku, voda je plitka, mnogi smatraju da je izuzetno čudno to što ga niko do sada nije video ili naišao na njega.

Pogledajte video:

VIDEO: "Ja li su Marsovci ja li svijetla": snimljeni NLO iznad Crne Gore?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleksandar Savanovic

    31. jul 2018 | 11:24

    Umalo da organizujem ronilačku ekspediciju sa Tasosa do tamo......profesionalni ronioci su se nasmejali i objasnili mi da se radi o podvodnom izvoru vode koja izbija kao vulkan a to je peščana kupa sa rupom u sredini iz koje voda kulja. Već vidjeno mnogo puta.....kažu😁

  • Dia

    31. jul 2018 | 11:29

    Naravno NLo, ovako nešto često je viđeno na Kosovu posle Rata,

  • Luks

    31. jul 2018 | 12:05

    Nismo mi Sami nlo sto posto vanzemaljci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA