≫ 

Vanzemaljac, duh ili loptasta munja? Niko ne zna šta je ovaj čovek snimio (VIDEO)

Na mračnom i napuštenom putu video je svetleću loptu koja ide pravo u njega. To nije bio far motora

  • 3

Endru Hirn vozio se kući nakon posete prijatelju u američkoj saveznoj državi Merilend. Oko 3 i 45 na napuštenom putu primetio je svetlo koje mu ekstremno polako ide u susret. Kako Hirn kaže pomislio je da u pitanju motor ali mu je putanja vozila bila sumnjiva pa je uklučio snimanje na telfonu.

Svetleća lopta je prošla mimo njega, a iza nje nije bilo nikakvog vozila niti bilo čega što bi je nosilo. Hirn kaže da je doživeo blaži slom živaca pošto je premotao video. Za video su se zainteresovale grupe za proučavanje duhova i paranormalnog, naročito iz razloga što je taj deo ruralnog puta poznat po neobjašnjivim saobraćajnim nesrećama.

Pored sumnje da je u pitanju sablast neki veruju da je svetlo vanzemaljskog porekla. Takođe može se povezati i sa fenomenom loptastih munja za koje nauka nema objašnjenje. Skloni racionalnom tumačenju veruju da je u pitanju neka vrsta objekta koja je odbila svetlost farova poput plastične kese koja je lebdela u vazduhu.

Možda je video ovog amerikanca prevara, kako se vama čini?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kole

    28. avgust 2018 | 12:25

    Amerima nee verujem nista lazy montiraju kako Iz evrope I'll ostatka sveta nema takih snimaka ili je malo ameri zeljni paznje I senzacije da unovce na guglu

  • Gambit

    28. avgust 2018 | 14:02

    Pa fica sa jednim farom.

  • Boki

    28. avgust 2018 | 12:23

    Možda je neki motociklista uključio dugačko svetlo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA