≫ 

Balerina plesom teši sugrađane Damaska: Graciozna crnka izvodi piruete u drevnom gradu na oduševljenje prolaznika (FOTO)

Ona je fotografije objavila na svom Fejsbuku i ubrzo dobila brojne pratioce

  • 1

Sirijska balerina Jara Kudeir pokušava da plesom kroz ulice Damaska da vrati lepotu u živote svojih sugrađana, iscrpljenih ratom.

- Moramo da uništimo ideju koju svet ima o nama, da je Damask mesto nasilja, destrukcije i ubistava - rekal je Kudeir, koja je počela pre dve nedelje da pleše na ulici.

Beba koja je rođena u 22. nedelji "diplomirala" na intenzivnoj nezi, a taj trenutak je uhvaćen na kameri (FOTO) (VIDEO)

Neuobičajni pogled na vitku i gracioznu 19-ogodišnjakinju duge crne kose, koja izvodi piruete u drevnom gradu, pozdravila je većina posmatrača, prolaznici su zastajali, snimali je , fotografisali s njom... prenosi Rojters.

Kudijer je fotografije objavila na Fejsbuku i ubrzo dobila brojne pratioce koji su sa oduševljenjem pozdravili ovaj njen gest koji je uneo malo radosti među građane Sirije, u kojoj već sedam godina traje građanski rat, koji je odneo stotine hiljada života, a milione ljudi proterao iz njihovih domova.

VIDEO: Marija Čukuranović igra balet od šeste godine i on je zaslužan za njeno izvajano telo

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA