Ovo dete ne zna za strah: Neustrašiva devojčica (8) izašla na crtu naoružanim lopovima koji su opljačkali njenog oca (VIDEO)

Tri maskirana muškarca prišla su njenom ocu, koji se upravo vraćao sa posla u belom džipu, i u njega su uperili pištolj. Tražili su mu novac, dok je četvrti razbojnik ušao u njihovu kuću

  • 0

Zapanjujući trenutak kada se osmogodišnja devojčica suprotstavila naoružanim lopovima, koji su nekoliko trenutaka ranije opljačkali njenog oca na Filipinima, snimljen je na sigurnosnoj kameri.

Devojčica Briela Minia igrala se na prilazu ispred svoje kuće, kada su se pojavila četiri muškarca, koji su se predstavili kao prodavci DVD-ja.

Tri maskirana muškarca prišla su njenom ocu, koji se upravo vraćao sa posla u belom džipu, i u njega su uperili pištolj. Tražili su mu novac, dok je četvrti razbojnik ušao u njihovu kuću.

Sa osmehom su pozirali za porodični portret, a onda se dron oteo kontroli: Niko nije stigao da odreaguje, šteta je već učinjena (VIDEO)

Kada su lopovi nakon pljačke krenuli kroz dvorište, jedina osoba između njih i njihovih motora, bila je devojčica koja je pošla da vidi ko pravi buku.

Na snimku se vidi kako ona udara u lopova koji je nekoliko trenutaka ranije držao pištolj u rukama, a onda brzo otvara torbu koju je nosio, a sadržaj iz nje pada na pod.

Briela je nakon toga pokušala da pokupi predmete koje su ukrali, ali je onda još jednom pokazala da je hrabra kada je krenula za lopovima.

Pokušala je da ih spreči da pobegnu na motorima, ali u tome nije uspela. Jedan od lopova je odgurnuo na zemlju, a devojčica je zadobila posekotine i ogrebotine na licu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA