Dvomesečna beba umalo ostala bez prstiju na nožici, a za sve je kriva dlaka majčine kose

Srećom, mališan je prošao bez ozbiljnih povreda, iako je i to bilo moguće

  • 0

Dvomesečni dečak Ezra iz Velike Britanije umalo je ostao bez četiri nožna prstića zbog majčine kose koja mu se obmotala oko noge i zaustavila cirkulaciju najmanje na 12 sati.

Aleks Apton, majku dečaka, probudio je njegov plač, a kako dete nije htelo da jede niti se smirivalo duže vreme, majka je počela detaljno da ga pregleda i otkrila da su četiri prsta na nozi crvena i natekla.

>>> DRAMA JEDNE MAJKE I NJENE BEBE: Zbog dlake s moje glave umalo bebi nisu amputirali prste

Zabrinuta mama pogledala je malo bolje i oko prstića svog sina videla je dugu smeđu vlas svoje kose koja je malenom prekinula cirkulaciju, prenosi magazin Pipl.

Dečaku je oko prstiju bila obmotana dlaka majčine kose - Foto-ilustracija: Pixabay.com

- Sigurno je prošlo između 12 i 14 sati,  jer sam obmotanu kosu primetila tek ujutru. Povukla sam je i shvatila koliko je jako obmotana oko tri ili četiri prsta. Osećala sam se užasno - ispričala je Aleks.

Ona je više od 15 minuta pokušavala da ukloni dlake, ali nije joj polazilo za rukom, pa je na kraju uzela makaze i isekla zapetljanu dlaku.

Sina je ubrzo odvela u lokalnu bolnicu, a tamo im je doktor dao antibiotsku kremu.

- Inače sam užasno oprezna s decom i nikad ne bih očekivala da ovo može nama da se desi - ispričala je Aleks, srećna što njen sin nije ostao bez prstića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA