• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

JKP "Infostan tehnologije" poziva građane da se prijave za slanje računa putem internet pošte

V. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakvo slanje računa pomaže naporima za očuvanje i zaštitu životne sredine

  • 2
Računi infostan Foto: Shutterstock, A. Nalbantjan

Kako je JKP "Infostan tehnologije" veoma važno očuvanje i zaštita životne sredine, korisnicima je omogućeno da na portalu e.Sanduče brzo i lako uključe slanje računa putem mejla elektronske pošte, navodi se u saopštenju na internet portalu ovog preduzeća.

Aktiviranjem ove opcije građani daju saglasnost da računi JKP "Infostan tehnologije" budu poslati svakog meseca na adresu elektronske pošte kojom su se registrovali na portalu e.Sanduče, odnosno da se ne dostavljaju u papirnom obliku na kućnu adresu. Račun će se isporučivati u prilogu poruke elektronske pošte koja sadrži i prečicu za jednostava i efikasan pristup opciji plaćanja tako dostavljenog računa.

Na navedeni način zajednički čuvamo životnu sredinu, sprečavamo prekomerno štampanje i upotrebu papira, smanjujemo količinu otpada, jer smo se opredelili za „zeleniju budućnost“.

JKP "Infostan tehnologije" poziva građane da, ako je u međuvremenu došlo do bilo kakvih promena vezanih za identifikaciju korisnika a pre svega u vezi sa adresom elektronske pošte, izvrše ažuriranje podataka i provere ispravnost adrese elektronske pošte.

Proveru i ažuriranje ovih podataka građani mogu izvršiti opcijom "Korisnički nalog" koja se pokreće iz glavnog meni-a aplikacije eSanduče.

Prijavljivanje slanja računa putem elektronske pošte se može izvršiti na sledeće načine:

– mobilnom aplikacijom i opcijom "Isključi slanje računa" koja se pokreće iz glavnog menia

– na ovoj internet stranici, ukoliko koritite web verziju platforme eSanduče

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Činjat

    12. maj 2024 | 16:14

    Mizda kada bi infostan davao popust za iznos koji placa posti za nosenje papirnog racuna, ovako neci pa neka im trosak

  • Milka

    13. maj 2024 | 05:39

    Zašto naplaćuju 50 dinara za uslugu i pored toga što mi šalju elektronski račun i ja ga platim preko njihovog portala. Kod A1 i mts nema provizije.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>