≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bekera iznenadila odluka Đokovića da se rastane sa Ivaniševićem: Otkrio za Telegraf šta mu je dodatno čudno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši trener Novaka Đokovića smatra da je tajming neobičan za razlaz, ali i to što najbolji teniser sveta nije angažovao neko zvučno ime posle toga

  • 0
Boris Beker, Goran Ivanišević i Novak Đoković Foto: AP/Tanjug, Ricardo Rubio / Zuma Press / Profimedia

Bivši trener Novaka Đokovića i veliki Grend slem šampion, Boris Beker, dao je intervju za Telegraf u kojem smo pričali o predstojećem Rolan Garosu i šansama Đokovića pred drugi Grend slem sezone.

Beker je sa Đokovićem radio tri sezone i odlično je upućen u navike najboljeg tenisera sveta, sa kojim je osvojio šest Grend slem trofeja, uključujući i prvi Rolan Garos za Đokovića, kojim je kompletirao sva četiri najvažnija trofeja.

Nole je potom radio sa Marjanom Vajdom, da bi poslednjih nekoliko godina radio sa Goranom Ivaniševićem, gde je saradnja bila sjajna i izrodila je 12 Grend slem pehara.

Ipak, u martu je došlo do iznenađujuće odluke - Đoković i Ivanišević su odlučili da se rastanu. Saopšteno je da je došlo do zasićenja na obe strane i oni su se rastali u prijateljskom tonu.

Ova odluka je ipak iznenadila Bekera, koji je za Telegraf otkrio i da mu je dodatno iznenađujuće to što Novak nakon toga nije odlučio da dovede neko zvučno ime za trenera posle toga.

- Veoma sam bio iznenađen kada sam video da su raskinuli saradnju Goran i Novak. Tajming je bio iznenađujući. Pretežno se takvi razilasci dešavaju u novembru ili decemebru, na kraju godine, ali mart je bio prilično iznenađujuć momenat za to. Osvojili su zajedno 12 Grend slemova, a iznenađujuće mi je da i nije uzeo neko veliko ime za trenera. Čak i Novak treba mudrost od nekoga u bitnim momentima. Ne znam detalje, ali Zimonjić je moj prijatelj i dosta zna. Novak je navikao na rad sa mnom ili Goranom, ljudima koji su u singlu osvojili Grend slem, pa je ovo sada malo drugačiji pristup. Želim mu sve najbolje, ali je svakako novi trenutak u njegovoj karijeri - rekao je Beker za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Ivana Španović: Nole i ja smo se dogovorili da u Parizu uzmemo to zlato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA