• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski privrednici će učestvovati na sajmu prehrambene industrije u Rijadu

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošle godine na sajmu je učestvovalo 512 izlagača iz 93 zemlje

  • 0
THE SAUDI FOOD SHOW 2024 Foto: Telegraf.rs

Srpski privrednici učestvovaće na međunarodnom sajmu prehrambene industrije "THE SAUDI FOOD SHOW 2024", koji će se od 21. do 23. maja održati u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji, a njihov nastup na nacionalnom štandu organizuju Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS).

Proizvođači iz Srbije će imati priliku da na ovom sajmu drugi put predstave svoje proizvodne programe u okviru nacionalnog štanda Srbije, objavila je PKS.

Tržište Saudijske Arabije predstavlja jedno od najprivlačnijih tržišta na Bliskom istoku i šansu za srpske kompanije za veći izvoz poljoprivrednih proizvoda na saudijsko tržište.

Ovaj sajam je vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca, uvoznicima i distributerima, kao i novim trendovima u prehrambenoj industriji.

Prošle godine na sajmu je učestvovalo 512 izlagača iz 93 zemlje, održano je više od 8.000 poslovnih sastanaka, a sajam je posetilo oko 30.000 stručnih posetilaca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>