• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je osvojio lutriju od oko 11 miliona evra, pa je podelio sa komšijama: Njihove reakcije će vas raznežiti

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanski mediji su preneli da je džekpot od 10,2 miliona funti najveća ikada osvojena premija u nekoj nagradnoj igri u Škotskoj

  • 1

Dejvid je na izvlačenju poštanske lutrije 27. aprila da osvojio 10,2 miliona funti. Ipak, on nije sve zadržao za sebe, već je podelio svoju nagradu sa komšijama.

Naime, Dejvid živi u krugu Peršajer na jugozapadu Škotske, i otac je dvoje dece, ali ni porodične okolnosti ga nisu sprečile da usreći svoje komšije, te je svoju premiju podelio na 10 dela.

Britanski mediji su preneli da je džekpot od 10,2 miliona funti najveća ikada osvojena premija u nekoj nagradnoj igri u Škotskoj.

Druga dva najveća dobitnika na izvlačenju 27. aprila su zaradila po 680.000 funti, a osmoro igrača je osvojilo po 340.000 funti.

- Ne znam kako se osećam. Malo sam šokiran. Mislio sam da bi i 15.000 funti, pa čak i 5.000 funti bilo mnogo, ali sada sam apsolutno zapanjen - rekao je Dejvid dok su njegove komšije glasno proslavljale osvojeni džekpot.

Reakcuju komšija pogledajte OVDE.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>