ŽIVOT JOJ VISIO O KONCU: Mini Lazarević muž držao PIŠTOLJ UZ LEĐA?! (FOTO)

- Goran je oduvek pokazivao znake agresivnosti, i verujem da je digao ruku na moju ćerku jer se osećao inferiorno u odnosu na nju - smatra uznemireni otac glumice

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika 05.08. 2015
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lula saric

    31. avgust 2015 | 10:30

    Postovani citaoci, da li se secate divne prelepe Ksenije Pajcin???Nazalost devojka je otisla sa ovog sveta, na nacin na koji niko nije zasluzio da ode. Ja sam licno bila u vezi gde je agresivnost i ljubomora tog muskarca postala nesnosljiva, ali bez ikakvog razloga.Jer muskarci koji nisu sa sobom izjednaceni a imaju jaku licnost zenu pored sebe ,itekako ce posegnuti za agresivnoscu,koja je i genetski uslovljena, kada njihov jaz u njima postane ogroman.Sa takvim muskarcem nema sta da tzrazite. Prvo,licno mislim da suprug navedene glumice,nije imao samo te veceri takav ispad, takve stvari imaju svoj tok i legendu ili bar indicije koje ukazuju na takve strasne scene pre, mnogo ranije,kroz pokrete, poglede, reci itd. Najveci problem je sto veliki broj zena (u ovom slucaju) ne veruje da ce doci ono najogre i da ce se ta osoba smiriti,promeniti i da su one te KOJE CE IH PROMENITI!!!!Potom dolazi prva vazna stavka, to je strah. Ovo pismo je upuceno svim zenema, muskarcima takodje koji dozivljavaju kucno nasilje: Ne cekajte, ne nadajte se promenama tih osoba, spremite se i idite,ne gledajte na zajednicko steceno ili ne steceno, na decu, na nista tog momenta!!! Od tih osoba se bezi i preduzimaju se izuzetne mere zastite!Imam prilike da i dalje vidjam zene uglavnom koje zibve u strahu u vezama,brakovima,trep i navodno su uvek pune izgovora, na prvom mestu deca.To su iluzije,sasecite vas eiluzije i budite hrabri, jer vi sebi dugujete zivot i ako imate decu njima zdravog roditelja. U vremenu gde muzjak kao muzjak izumire imacemo sve vise i vise ovakvih slucajeva, jer je zena postala ta koja jaka i privredjuje vise cak i muskarcima je vrlo tesko zaista da na danasnje vreme imaju ulogu koju treba da imaju.Samo pored jakog,ispunjenog muskarca , zena moze da im mir i spokojnost i da bude zasticena sto je osnovna i primarna uloga muskarca. Muskarcima koji su agresivni ka zenama, zivot ne donosi lepe plodove! Izasli su iz utrobe zene i zenu treba da paze , cuvaju i bice im vraceno a na vrlo lep nacin.

  • Sanja

    06. avgust 2015 | 16:53

    Uvek su dve price a istina samo jedna- partrijarh Pavle

  • Malena

    06. avgust 2015 | 15:56

    Ni prva,a ni poslednja koja štiti muža nasilnika,bio on javna ličnost ili anonimus. Sreća njena da je izvukla živu glavu i da ima roditelje,pa neće završiti u Sigurnoj kući,ali kad siledžija jednom digne ruku na ženu, uradiće to opet. To što će se razvesti je najmanje što može da uradi da bi zaštitila sebe i decu, ali ne razumem da se nije pridružila krivičnoj prijavi; to je možda savetovao advokat,ko zna koju dijagnozu nasilnik ima,pa da je spasi njegove osvete. Imala sam u okruženju sličan slučaj. Mini želim da što pre stavi tačku na takav život,da se oporavi,da nikada više ne doživi horor i da bude srećna sa svojom decom. Još mnogo uspešnih i lepih uloga je pred njom. Sa srećom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA