ČEKALA ME 15 GODINA: Kristijan otkrio kako je upoznao suprugu!

- Sveta Petka joj je rekla da mi napiše pismo, da mi se obrati - rekao je Golubović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ssssss
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • MILKA

    20. septembar 2015 | 20:01

    HVALA BOGU ŠTO JOJ SE SVETKA PETKA JAVILA U SNU. JEL MNOGI SVECI SE JAVLJAJU U SNU I GOVORE IM ŠTA TREBA DA URADE. TO ŠTO JOJ BOG ISUS HRIST PREKO SVETKE JAVIO ZNAČI DA ONI TREBA DA BUDU ZAJEDNO DO KRAJA ŽIVOTA. KRISTIJANE MOLI SE BOGU ISUSU HRISTU DA TI POMOGNE POŠTO ČUJEM DA SI ŽIVEO U NEMAČKOJ IMA JEDNA BAPTISTIČKA CRNAČKA PROTESTANSKA CRKVA U U DIZELFORDU GDE SE DEŠAVAJU ČUDA. TAJ PASTOR I PROPOVEDNIK JE KRŠTEN SVETIM DUHOM I IMA DAR DA ISCELJUJE LJUDE OD RAZNIH BOLESTI I I OD DEMONSKIH SILA VIDEĆEŠ KAD BUDEŠ ČITAO BIBLIJU NOVI ZAVET GDE JE BOG ISUS HRIST ISCELJIVAO LJUDE I I GDE JE POSLE PEDESTNICE POSLAO SVETOGA DUHA KOJI ĆE NAM BITI UTEŠITELJ I GOVORITI ŠTA DA RADIMO. TADA SE SILA SVETOGA DUHA SPUSTILA NA APOSTOLE GDE SU KRŠTENI SVETIM DUHOM I GDE SU POČELI DA GOVORE U JEZICIMA. JEL KADA SE MOLIMO U JEZICIMA SVETI DUH SE MOLI ZA NAS A MI NEZNAMO ZAŠTO. TO SU JEZICI KOJI MI NERAZUMEMO ALI MOŽEMO DA DOBIJEMO PREVOD. ZATO TE MOLIM KRISTIJANE DA SE MOLIŠ BOGU, DA BUDEŠ KRŠTEN SVETIM DUHOM I U VODI, DA ČITAŠ BOŽJU REČ, MOLIŠ SE, LJUDIMA PRIČAŠ O BOGU, MOLIŠ SE ZA NJIH,DA GOVORIŠ LJUDIMA O SPASENJU, DASE LJUDI NEDROGIRAJU, PIJU ALKOHOL, DA NERADE BLUDE RADNJE, DA NE KRADU, UBIJAJU, DA PRVO VOLE BOGA, DA POŠTUJU MAJKU I OCA DA BI DUGO POŽIVELI NA ZEMLJI. IMAŠ DESET BOŽJIH ZAPOVESTI. KRISTIJANE VOLI I POŠTUJ SVOJU ŽENU DAECU. NEMOJ DOZVOLITI DA BILI KO OKALJA TVOJ OBRAZ I SRCE I DUŠU. JA BIH TI PREPORUČILA DA PREKINEŠ DA SE BAVIŠ BOKSOM ZBOG SVOG ZDRAVLJA , JER POSTOJE I DRU NAČINI DA PRAVEDNO ZARADIŠ PARE. BUDI HUMAN I VELIKODUŠAN I NEDOZVOLI DA SKINEŠ SVOJU DOBROTU, POŠTOVANJE NA FARMI ZBOG NEKIH DEVOJAKA I NEKIH KOJI TE PROVOCIRAJU. BUDI JAK I HRABAR I POBEDI NA FARMI SA VELIKIM SRCEM I ČISTOTOM. DRŽIM TI FIGE.

  • Anonimus

    19. septembar 2015 | 03:53

    Pa ako ga njegova žena voli takvoga kakav je on u ostalom to je njihov život, svako živi kako zna, normalno da svako ko je pametan da se takvom braku čudi, a pitanje je koliko toga što on govori da li sve to njemu bilo stvarno dešavalo u zatvorima ili on laže. Ako sve te osobe na Farmi žele da se o njima piše kako su radili nešto u životu što nije krivično delo, a pa za što zabranjivati bivšom kriminalcu nešto da kaže , jel on je bio u zatvorima pa baš želi da kaže da je bio kažnjen za to što je uradijo. Nije obavezno gledati Farmu. Država odobrava Farmu, Velkog Brata, Parove .

  • Marina

    18. septembar 2015 | 23:26

    Cekala sam ,cekala sam dragog citav dan...a dosao mi balvan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA