Najtraženiji svetski hip hop izvođač Wiz Khalifa dolazi na Exit 2016! (VIDEO)

Američki reper dolazi u Srbiju u vrhuncu svoje popularnosti, nakon što je ove godine pokorio svetske top liste sa pesmom "See You Again" iz filma "Furious 7"

  • 8

Najveća svetska hip hop zvezda i jedno od najznačajnijih muzičkih imena današnjice Wiz Khalifa nastupiće prvi put na ovim prostorima u nedelju, 10. jula na glavnoj bini Exit festivala! Wiz Khalifa dolazi u Srbiju u vrhuncu svoje popularnosti, nakon što je ove godine pokorio svetske top liste sa pesmom "See You Again" iz filma "Furious 7", te ujedno izjednačio Eminemov rekord od 12 nedelja na prvom mestu američke top liste.

Ista pesma je dostigla vrtoglav broj od 1,2 milijarde pregleda na sajtu YouTube i tako postala najgledaniji video ove godine i jedan od tri najgledanija spota svih vremena! Dosadašnji singlovi Wiz Khalife su takođe sa lakoćom dostizali sam tron svetske hip-hop scene, pa tako u zbiru prestižu tri milijarde Youtube pregleda što ovog izvođača čini jednim od najpopularnijih na svetu. Jednako impozantna je i Wizova lista saradnika na koju su se upisali i Bruno Mars, The Weeknd, Snup Dog, Majli Sajrus, Maroon 5, Lili Alen, will.i.am, 50 Sent i brojni drugi.

Wiz Khalifa beleži i deset nominacija za Gremi nagrade, među kojima je i ovogodišnja, prema mnogima i najvažnija, za pesmu godine. Prepoznatljiv po istančanom stilu, reper iz Pitsburga ima svoju modnu liniju, a glumačka je zvezda u nekoliko filmova, kao što je i "Mac & Devin Go To High School" gde glavnu ulogu deli sa Snup Doggom. Da je jedna od najtraženijih svetskih zvezda, najbolje govori činjenica da će upravo Wiz Khalifa nastupiti pred milion fanova na globalno čuvenom dočeku Nove godine na njujorškom Tajms skveru!

Velika novogodišnja akcija 1 ulaznica za 2 festivala!

U toku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta, uz kartu za Sea Dance festival na poklon! Vrlo ograničen broj ulaznica u sklopu ove akcije dostupan je online, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije, a više informacija o novogodišnjoj ponudi može se pronaći na www.exitfest.org. U prodaji su i paketi koji sadrže ulaznicu i smeštaj već od 65 evra putem www.exittrip.org.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeus

    18. decembar 2015 | 16:52

    Brutalno! Biće to crno žuti haos od brata Viza :) Svaka čast!

  • Xxl

    18. decembar 2015 | 14:40

    Neka se javi neko od tih 1,2 milijarde pregleda,čisto da kaže da mu je drago što dolazi

  • Nele

    21. decembar 2015 | 15:57

    E baš mi treba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA