REKAO JE DA SE OSEĆA KAO SRBIN, ALI DA LI JE U STVARI ALBANAC? Otkrivamo tajnu porekla Roberta de Nira! (VIDEO)

Priču o de Nirovom albanskom poreklu pokrenuli su pojedini albanski forumima, nakon intervjua koji je glumac dao 2011, godine u San Remu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Branka Davico
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • pecova ljubica igjoska 12

    31. decembar 2015 | 15:54

    prvi komsija je gradio kako je njemu odgovaralo sve do danas nurudin bejmen ja nisam ni nacionalista ni soviniata veliki sam vernik ali isti mi je zapretio da je njegova opstina palilula i policija sto i to smo tesko podneli opstina nam preti stiti njega meni kazu on je sa kosova a meni pravac u tvoju makedoniju.toliko a voda od ovoga komsije i gradnja unistila nam je kucu moj deda je poginuo na solznskom frontu jedinac u majke a ostavio cetvoro nejacad.deda po majci je prepasacio ranjen albaniju karagjorjevu zvezu je dobio i albansku spimenicu.moji suvroditelhi izgubili za vremevrata dva sina nikolu i dusana i cerku veru i da im ne izumre ime rodila sam se ja i moja sestra i brat.a slavica vitorovic dolazi na rucak kod nurudina bejmena i nije postupula pi donetom resenju i meni pre pet dana zapretila da ce doneti resenje da mi sruse kuca a ona se vec rusi od gradnje nurudina.dala sam blagovremeno kucu na legalizaciju i imam sve uredne papire.ali ona ne pistuje zakon nego ko ima i ona zloupotreblhava svoju moc i polozaj .ja sam vaspitana da postujem svaku veru i boju odrasla sam u gradu gde nam je ogjza bio porodicni prijatelh. sedela sam u klupi sa muratijom turkinjom. a eto sada dozivljavamo svoj zivot iznenagjena da mi preti bombom nurudin bejmen i pogrdnim imenima me naziva da je sramno sto sam makedonka.pravoslavne sam vere.

  • Pera Kojot # 1

    31. decembar 2015 | 00:15

    Zasto se cuditi kad siptari lazu kako zinu!

  • nela igjoska 12kdnjaca

    30. decembar 2015 | 07:47

    zasto albanci ne vole da ih zovu siptari.nisam sovinista samo ovo sam jos mbogo odavno znala.kada su po morima samo gusari plovili i pljackali imali su rec besa ko izda ili uzme sam od plena.bude ostavljen na obali u zivom pesku danasnoj albaniji da se muci.tako su troje preziveli i jedan od njih je bio veliki kavkagjzija i osvetnik.kada su tu na balkanu stizali i prolazili plemena krali su zene i opstajali i sirili su se.onaj koji su ga ostala dva plemena izbegavala bahatog kavgagjziju zvali su ga nescip nerazumljiv e to je za ostale albance uvredljivo. a ja bi zelela da shvate da jedino mir je za ceo balkan spas dosta je uplakanih majki deca dosta je suza i boli .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA