REKORD: Već prodato 15.000 karata za "Exit" i "Sea Dance" (VIDEO)

Organizatori najavljuju da uskoro slede objave novih izvođača, među kojima su i neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice

  • 3
Nastup britanskog benda “Faithless” na Egzitu

Foto: Milena Đorđević

U četvrtak u ponoć završena je velika praznična akcija, u okviru koje je prodato čak 15.000 ulaznica za "Exit avanturu" ("Exit" i "Sea Dance"), a u poslednjih nekoliko sati akcije interesovanje za karte je bilo toliko da je sajt exitfest.org zabeležio jednu od najvećih poseta ikada. Ovo je ujedno prvi put da je sredinom januara prodato ovoliko karata, a ako je suditi po interesovanju koje su izazvale objave prvih izvođača, ovogodišnje izdanje nadmašiće čak i prethodno, rekordno izdanje "Exit avanture".

 

U prodaji su ulaznice za "Exit" po ceni od 5.990 dinara, što predstavlja uštedu od 55 odsto u odnosu na finalnu cenu, kao i za "Sea dance", po ceni od 3.990 dinara, sa 60 odsto popusta u odnosu na krajnju cenu.

 

Foto: Promo/Exit

Foto: Promo/Exit

 

Ulaznice za "Exit avanturu", prodaju se po zbirnoj ceni od 6.990 dinara, sa 60 odsto popusta u odnosu na finalnu cenu "Exit avanture". Ove ulaznice su dostupne putem sajta exitfest.org, preko prodajne mreže "Gigstix", na više od 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare "Vulkan", kao i lanac prodavnica "Corner Shop".

 

 

U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra za "Exit"l ili samo 89 evra za celu "Exit avanturu" i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org. Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskim kampovima na peščanim plažama na Dunavu i Jadranu, a na sajtu "Exit tripa", zvanične turističke agencije "Exit avanture", moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hostelu ili apartmanima. Takođe, moguće je rezervisati i polazak posebnim autobuskim vožnjama za Novi Sad ili Budvu iz Beograda, Novog Sada ili Niša.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

Uskoro slede objave novih izvođača, među kojima su i neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice.

 

Da podsetimo, "Exit" će se održati od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a treći "Sea dance" od 14. do 16. jula na plaži Jaz.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA