Dimitri Vegas i Like Mike otvaraju "Dens arenu" na "Exitu" (VIDEO)

Na "Dens areni" će nastupiti i "Disciples", Ernan Kataneo, "Mind Against", Džejms Zabiela i Henri Saiz

  • 3

Najtraženiji svetski DJ duo i prvoplasirani na prestižnoj DJ Mag listi Dimitri Vegas & Like Mike najavili su pravi spektakl na "Exitu" i potvrdili nastup na "Dens areni" u četvrtak, 7. jula!

 

Belgijska braća grčkog porekla Dimitri i Mihael Tivaos poznati su i kao domaćini čuvenog "Tomorrowland" festivala čije himne redovno pišu od 2010. godine, a trenutno su traženiji i od najvećih superzvezda kao što su Hardvel, Martin Gariks, Dejvid Geta i Avicii, od kojih su mogli iz prve ruke da čuju šta ih čeka ovog leta na čuvenoj "Areni".

 

Foto: Promo/Exit

Foto: Promo/Exit

 

Njihovu popularnost najbolje opisuje 40.000 prodatih ulaznica za samo 40 minuta za dve od ukupno tri rasprodate noći u belgijskoj "Sportpaleis" areni, prestigavši rekorde koje su držali Madonna i U2! Nakon 10 uzastopnih prvih mesta, najveća onlajn prodavnica elektronske muzike "Beatport" proglasila ih je za izvođače godine, a njihovi hitovi "Tremor", "Mamouth" i snimci brojnih nastupa u zbiru prelaze milijardu YouTube pregleda.

 

 

Poznati kao vrhunski remikseri, Dimitri i Mike su sarađivali sa vodećim izvođačima današnjice kao što su Kalvin Haris, The Weekend, Džastin Biber, Major Lazer, ali i sa ovogodišnjim zvezdama "Exita" kao što su Kensington ili Feder. Dimitri Vegas & Like Mike su poznati po spektakularnim nastupima na najvećim festivalima i arenama širom planete uz savremenu produkciju koju karakterišu vizuelni i svetlosni efekti pažljivo skrojeni za njihove euforične setove. Ove godine, "Dens arena" sprema posebna produkcijska iznenađenja, pa će upravo ovaj šou prve noći pokrenuti spektakularno izdanje, već dodatno proširene elektronske pozornice "Exita".

 

Foto: Promo/Exit

Foto: Promo/Exit

 

"How Deep is Your Love" odjekivaće "Arenom dok u petak, 8. jula bude nastupao londonski trio "Disciples", autori istoimenog megahita koji je potpisao i Kalvin Haris. "Disciples" su inače poznati po izuzetnim deep-house setovima i produkciji, a njihov rad prvi je prepoznao veliki Pit Tong izdvojivši dva njihova singla "Catwalk" i "They Don't Know" koji su neizostavni u setovima vodećih imena na svetskoj house sceni.

 

 

Isto veče, a prvi put na ovim prostorima, na "Arenu" stiže i sve popularniji italijanski tech-house duo Mind Against, velikani prestižne "Life & Death" etikete koju je prošle godine odlično predstavio drugi čuveni DJ duo iz Italije, Tale of Us. Dublje note u petak na "Arenu" doneće i retko viđeni "back2back" duo koji čine argentinski maestro Ernan Kataneo i španski inovator Henri Saiz, a pravo usijanje za DJ pultom te noći doneće istinski virtuoz i nepogrešivi majstor miksa Džejms Zabiela.

 

Foto: Promo/Exit

Foto: Promo/Exit

 

Da podsetimo, "Exit" se održava od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim sledi treći "Sea Dance" festival od 14. do 16. jula na plaži Jaz.

 

Foto: Promo/Exit

Foto: Promo/Exit

 

Ulaznice za "Exit" i "Sea Dance" prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara, dok cela "Exit avantura" košta samo 6.990 dinara, što je ušteda od 60 odstou odnosu na finalnu cenu! Karte su dostupne putem sajta exitfest.org, kao i u prodajnoj mreži "GigsTix" na više od 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare "Vulkan", te lanac prodavnica "Corner Shop".

 

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj, po ceni od 65 evra za "Exit" ili 89 evra za celu "Exit avanturu".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA