GASTOZOVA NAJVEĆA TAJNA! Oborio Jelenu Krunić na pod pa je tukao i čupao, jedva je otrgli od njega?! (VIDEO)

Vladimir i Slađana tvrde da su gledali kako Gastoz fizički napada Krunićevu, a ragbista kaže da je klaberku jedva spasao od Nenada

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Branislava
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • idemoooo...do pobede

    28. april 2016 | 00:50

    Sladja je jedna neiskrena i namazana ocvala starleta,koja cuva svoj privatni zivot od javnosti a u tudji voli da se userava!Vladimir i ona namerno druge tovare!On peva namerno nacionalisticke pesme,da bi manipulisao gledalistem iz Srbije a ne zna da pored njega u toj vili,postoji direktan potomak slavnog srpskog Vojvode Sindjelica!A to je nas brat Gasttozz!E moj Vladimire,gde ces na potomka naseg slavnog Vojvode,pa jos genijalca i talentovanog soumena!Samo sto je on skroman i patriota u srcu..a ne marketinski,ko ti!Losa vam je to taktika!Najboljeg nikada tako necete pobediti!Pas laje a vetar nosi!Te tako sa ovim trulim lazima..iz usta najvecih nasilnika u vili!Gasttozz Pobednik!Gasttozze brate,samo ih ti..busiiiiiiiiii!Whoop!

  • prevaranti

    28. april 2016 | 00:20

    Tako izgleda kad pravi nasilnici,druge tovare,da bi prikrili svoje nasilje!Pravi i jedini dokazani nasilnici su Sladja Misterija i njena pudlica na povodcu..Vladimir!Pa bi sad glavnog favorita..pa deset mesta,pa sledeci,da optuze za ono sto oni rade!To su obicni dupljaci! Ali tu su sifrovani,tetka i teca,koji ih podrzavaju..ko jedan i odrzavaju u rijaliti zivotu!Dele glasove,kako ,tetka,kaze..pa dadose i Vladimiru,da ga malo pobodre u podrzavanju Sladje Misterije!Ma ludilo..pa sad i ovo oko Krunicke!Da nije smesno,bilo bi zalosno!Pogotovo kad dolazi od takvih,kao sto je to dvoje trulih fejkera!Vladimir je cak i sudjen za nasilje,pa mu to nije strano ni u..spoljnjem svetu!Mogu samo da se poklone Gasttozzu.. ovo dvoje nasilnika i lazova!Gasttozz do pobede!Whoop!

  • M

    27. april 2016 | 12:11

    Laz vec je Zoricu koja ga jeprwdhodno samarala zato sto je otisao kod atine u krevet a pritom je i nju zakacila i devojka je imala ogrebotine.Zato nelazite.Krun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA