Eli Golding, Dž. K. Rouling i "Bastille" šokirani zbog Bregzita!

- Iskreno verujem da je ovo jedna od najstrašnijih stvari koja se desila u mom životu - izjavila je Eli Golding

  • 0

Nakon istorijskog referenduma kojim je Velika Britanija istupila iz Evropske unije neki od njihovih najvećih zvezda javno su izrazili svoje žaljenje ali i zabrinutost zbog ovakvog ishoda glasanja.

Nekadašnji frontmen benda "Blur", Dejmon Albarn kao i indi pop grupa "Bastille" na svojim nastupima na Glastonberi festivalu nisu krili koliko su razočarani odlukom svojih sunarodnika da napuste EU. "Bastille" su reči svog najvećeg hita "Pompeii" promenili kako bi ukazali na lošu situaciju koja čeka Britaniju, a pevač Smit je odluku Velike Britanije da istupi iz EU nazvao "najgorom vesti koju je mogao da zamisli".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Slično je reagovala i Eli Golding.

- Iskreno verujem da je ovo jedna od najstrašnijih stvari koja se desila u mom životu. Osećam strah koji nikada do sada nisam osetila - napisala je popularna pevačica na svom Tviter profilu.

Slične poruke poslala je i autorka romana o Hariju Poteru, Dž. K. Rouling - odd komentara da "nikada nije poželela da ima magične moći više nego sada" do podsećanja da će se sada i Irska odlučiti na isti referendum Dž. K. Rouling je bila među najglasijima u svom negodovanju, baš kao i "Coldplay" koji su poručili da ova odluka ne reprezentuje njihovo mišljenje kao ni želje ljudi njihove generacije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Da podsetimo, "Bastille" i Eli Golding će u četvrtak, 7. jula nastupiti na "Exitu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA