≫ 

SELFI NA BINI, HOR I LUDA ŽURKA: Vlado Georgiev održao čaroban koncert na Tašu! (FOTO)

 ≫ 

Popularni Barba napravio je tročasovni spektakl na renoviranom stadionu Tašmajdan, na kojem je prethodno pevao pre 12 godina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • softveraš

    27. jun 2016 | 08:26

    Vlado JESTE vrhunski majstor. Strašan peh što mu je grlo otkazalo, potpuno znam šta to znači posle onolikih planiranja, vežbanja, priprema i organizovanja. Tehnički, ovo je vrh vrhova domaćih hepeninga, nikad niko nije ovako zvučao i izgledao, niti će u skorijoj budućnosti. Ozvuka fantastična, lajt još bolji. Muzičari fenomenalni, svirka savršena... Međutim, pusto grlo nateralo je Barbu da celo veče bude u situaciji da demnstrira svoje profesionalno iskustvo, urođeni šmek i majstoriju da uvek i od svega izvuče maksimu. I sam pomalo pevam i jasno sam video kolike napore je pravio da izvuče iz sebe sve što zbog strašnog peha nije mogao. Uživao sam u majstorijama i saundu vrhunskih muzičara, u vizualnim efektima svetskog kalibra, ali mi je od svega najinteresantnije bilo upravo da gledam majstora kako se snalazi u ovakvoj situaciji. Posle nekog vremena postalo je smorno gledati kako na svakom težem delu refrena okreće mikrofon prema publici, pa je i sama publika tako reagovala - bila je poprilično hladna sve dok se nije pojavio Bora. Verujem čak da Borina poseta i nije bila planirana, već da ga je Barba pozvao da dođe i izvadi ga malo iz g*vana... Bio je tu još jedan problem, karikiraću: s obzirom da ima svega dvadesetak pesama, svak je obrađena tako da u koncertnoj verzijii traje od 9 to 16 minuta, ali majstorski. Veći je problem što su sve iste, kao da sam celo veče slušao isto guslanje... U svakom slučaju, svaka čast za vrhunski organizovan i odrađen koncert. I za kraj: na koncert sam otišao jer sam obećao supruzi da ću je odvesti, a ona je Vladov istinski fan. U pola koncerta pitam je. "Za koliko stolica je ovo pevanje?", a ona k'o iz topa: "Najviše za dve!" Žao mi je i krivo mi je zbog toga i saosećam sa Barbom koji je verovatno preživeo pakao, ali bih mu savetovao da spas potraži u molitvama i smernosti. Ne valja biti previše pun sebe, greh je pred Bogom.

  • Milenica

    26. jun 2016 | 17:19

    Odusevljena sam fantasticnim koncertom u prelepom ambijentu stadiona na Tasmajdanu, oivicenog bujnim drvecem.Vlado, po mom misljenju sa svakim koncertom sve vise napreduje, slusati ga uzivo je pravo, istinsko i neizmerno zadovoljstvo.Pevao i svirao je skoro tri sata savrseno, s toliko emocije i ljubavi u glasu, imao je slican repertoar kao na Noci Arome, a pesme su, opet zvucale potpuno drugacije, aranzmani su bili jos lepsi i izrazajniji, s toplijim, prirodnijim bojama tonova.Vlado je jos jednom pokazao sve kvalitete vrhunskog pevaca i muzicara, uzivo je izveo pesme jos bolje i osecajnije nego na originalnom snimku, a pored toga se sve vreme salio i razgovaro s publikom na originalan, mangupski, nacin, s neodoljivim sarmom. Zapanjena sam izvodjenjem pesme Tropski bar sa beat-boxingom,ono sto su on i Nigor zajedno izveli bilo je neverovatno i potpuno autenticno!Vece za nezaborav, ispunjeno ljubavlju, zabavom i izvanrednom muzikom jednog od nasih nesumnjivo najboljih muzicraa i pevaca i najboljeg kantautora!

  • Rade

    26. jun 2016 | 14:39

    Ne znam da li smo autor teksta i ja bili na istom koncertu. Po meni, debakl. Kasnjenje od jednog sata, istrosen glas, vrlo cesto falsiranje jer ne moze da izvuce visoke tonove...a ja stvarno gotivim Vlada. Bilo mi je tuzno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA