ZAGREVANJE PRED EXIT: Peti regionalni sajam omladinskog turizma YOUTH FAIR

Peti regionalni sajam omladinskog turizma OPENS Youth Fair 2016 biće održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti 05. i 06. jula, neposredno pred EXIT, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta

  • 0

OPENS Youth Fair 2016. sprema spektakularno izdanje muzičkog programa  - GET EXITed. Publika će se oba dana sajma, u večernjim časovima, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti provoditi na svirkama najatraktivnijih izvođača regiona.

Na Trgu slobode, 5. jula imaćemo imaćemo prilike da uživamo uz najlepše arije i duete iz opere Čarobna Frula, Volfganga Amadeusa Mocarta, koju će nam prirediti solisti, hor i orkestar Srpskog narodnog pozorišta uz dirigenta Mikicu Jevtića, zatim očekuje nas i Benny Brickman Band, sastav sačinjen od mladih muzičara iz Niša okupljenih oko ideje izvođenja Jazz, Blues, Soul kompozicija u stilu obrada.

Jambinai, jedan od od najinovativnijih undergraund bendova Južne Koreje oduševiće publiku svojim potpuno jedinstvenim post-rok, post-avangardni zvukom tradicionalnih korejskih instrumenata uz podršku električnih gitara i elektronike.

Za sam kraj večeri 5. jula publiku će dići na noge energični TBF, koji je tokom svoje karijere postao mnogo više od hip-hop sastava pomerivši granice sa odličnim tekstovima i muzičkim kompozicijama a vremenom su postali i jedan od najboljih live izvođača na ovim prostorima.

Vrlo zanimljiv muzički program nas očekuje i 6. jula na Trgu slobode, kada će nastupiti Frame Orkestra okupljeni oko centralne autorske ličnosti Lazara Novkova, koji će zabaviti publiku sa spojem duge i cenjene  tradicije  klasičarske  muzike, sa  jasno definisanim folklornim nasleđem.

Za žestko veće biće zadužen i jedan od omiljenih underground bendova, Artan Lili koji će sa fantastičnim rifom i vokalom dovesti publiku do ludila!

Foto: Promo Foto: Promo

Za odličnu završnicu pobrinuće se jedan od najvećih zvezda naših prostora, autor, pevač i gitarista Darko Rundek koji će nastupiti zajedno sa violinistkinjom Isabel Katala, i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićem sa kojima je osnovao Rundek Cargo Trio koji će apsolutno osvojitii publiku svojom energijom i emocijom!

Novi Sad će uoči EXIT festivala, na Trgu slobode i u Katoličkoj porti odisati pozitivnom energijom, a naša želja je da se upravo te vibracije prenesu i na sve ostale manifestacije i događaje koji slede tokom leta u Novom Sadu i regionu.

Sve aktulenosti i novosti, listu izlagača, ispratite na našem zvaničnom sajtu i Facebook profilu Youth Fair.

Kao i prethodnih godina, organizatori ove manifestacije su pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Turističke organizacije Grada Novog Sada, EXIT Tima, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu, Studentskog kulturnog centra Novog Sada, uz podršku Art Eco Marketa i prijatelja manifestacije Fortuns Novi Sad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA