≫ 

EXIT, DAN PRVI: Gužva, fudbal i ludnica uz Eli Golding! (FOTO)

Prvo veče su sjajnim nastupima obeležili Eli Golding i bend "Bastille"

  • 3

Ne pamtimo kada je prvog dana "Exita", u poslednjih sedam, osam godina, već u 21 čas bila ovolika gužva na ulazima, što najavljuje odličnu posetu... a svi su se upitali jednu istu stvar, šta će tek biti večeras kada Dejvid Geta sprema šou, ili u nedelju na zatvaranju, kada se očekuje još jedna ludnica uz "The Prodigy".

EXIT LUDILO POČELO: Nezaboravna atmosfera na festivalu! (FOTO)

Zvezda večera je bila fantastična Eli Golding, koja je dokazala da je s pravom zovu novom pop princezom. Engleskinja je načisto zaludela devojke, a bogami, i zavidan broj muškaraca, svojim pesmama, i krcati "Mejn stejdž" je pevao zajedno sa Eli.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Dok se Tvrđavom orilo "We Gonna Let It Burn, Burn, Burn...", Eli je svakom numerom dodatno "palila" masu, a koncert je uz horsko pevanje i gromoglasne ovacije završila uz "I Need Your Love" i naravno, neizbežnu "Love Me Like You Do".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Program na "Mejn stejdžu" je započeo odličnim nastupom britanskog benda "Bastille".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Den Smit i ekipa su napravili sjajanu atmosferu, a iako je ovaj sastav jedan od onih u čijoj muzici prepoznajete bar tri različita izvođača, ipak im se ne može osporiti da odlično zvuče i da uspevaju da budu zanimljivi i neobični.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Uz hitove "Things We Lost In Fire", "Laura Palmer" i "Flaws", Englezi su naterali hiljade klinaca da skaču sa njima, a koncert koji je predstavaljao poslasticu za tinejdžere i one koji se tako osećaju, su završili hitom "Of The Night" i za kraj, urnebes uz "Pompeii"...

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

A dok su se hiljade egzitaša tiskale na ulazima, na rege stejdžu je sve bilo podređeno - fudbalu. Polufinale Evropskog prvenstva...

Posetioci Egzit festivala prate fudbalsku utakmicu Francuska- Ne Foto: Milena Đorđević

Grizman daje prvi gol za Francuze, i nastaje opšti muk, niko čak ni da skoči od oduševljenja. Prilično je jasno za koga su fanovi na Tvrđavi navijali.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Ali, i navijači Nemačke su se brzo utešili kada su pored njih počele da igraju, oskudno obučene plesačice...

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(A.N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA