GOMILA POZNATIH ĐUSKA: Ovako se zvezde provode na EXITU! (FOTO)

- Fenomenalna atmosfera, odlična energija - reko je Aleksandar Radojičić

  • 7

Na ovogodišnjem izdanju Exit festivala blicevi nisu sevali samo zbog omiljenih izvođača i selfija nego i zbog naročito velikog broja poznatih ličnosti koje su se mogle spaziti širom tvrđave. Exit magija opčinila je i javne ličnosti različitih profesija među kojima su muzičari, glumci, reditelji, sportisti, voditelji, manekeni, kreatori...

Pažnju posetilaca Exita privlačili su, između ostalih: Miloš Biković, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Anđelka Prpić, Aleksandar Radojičić, Nenad Okanović, Viktor Savić, Bane Trifunović, Gordan Kičić, Miloš Samolov, Nina Janković, Ivan Zeković, ekipa iz Državnog posla- Nikola Škoric, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, potom Predrag Vasić, Jelisaveta Orašanin, Dragana Mićalović, muzičari Marčelo, Goblini, Van Gogh, Ana Stanić, Ida Prester, Marko Milićević, Timbe, Nevena Božović...

Na Petrovaradinsku tvrđavu stigli su i TV lica Zoran Kesić, Kristina Radenković, Bojana Janković i Boško Jakovljević, a iz sveta mode i dizajna Bata Spasojević, Nenad Radujević, Sanja Papić, Slavimir Stojanović...

Kako su i sportisti česti gosti festivala i ove godine među publikom našla se ekipa sa Davis kupa- Dušan Lajović, Bogdan Obradović i Janko Tipsarević, dok su pojedini košarkaši koji su se sinoć kvalifikovali za Olimpijske igre izabrali da baš na Exitu proslave ovaj uspeh.

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Aleksandar Radojičić, koga već godinama možemo videti na Exitu svaki dan, izjavio je:

- Ovogodišnji EXIT opravdava epitet MAGIC! Fenomenalna atmosfera, odlična energija i naravno odličan line up kako na Dance areni,tako i na ostalim stejdževima. Ne bih stvarno mogao da izdvojim jednog izvođača, prosto svi oni daju svoj doprinos Exit magiji!

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Dragana Mićalović je prethodno izjavila:

- Od nastupa koje sam gledala najviše su mi se dopali Dimirti Vegas i Eli Goulding koji su stvorili neverovatnu energiju na magičnoj tvrđavi a radujem se takođe i za The Prodigy koji će sigurno oduševiti desetine hiljada ljudi.

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Našim poznatim ličnostima pridružili su se i mnogobrojni izvođači koji, baš kao i domaće zvezde, sa Tvrđave odlaze sa osmehom na licima.

Ovogodišnja završnica EXIT festivala biće veoma intenzivna, jer na tvrđavu stiže veliki The Prodigy čiji će večerašnji nastup biti najveće i bez sumnje najemotivnije okupljanje fanova do sad! Ljubitelji hip-hopa sutra imaju svoj praznik na tvrđavi jer dolazi vodeći reper današnjice Wiz Khalifa, a uvertiru mu sprema zvanično najbolji evropski reper Stormzy, te prva hip-hop izdavačka kuća na Balkanu - Bassivity!

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

Noć na glavnoj bini zaokružiće i slovenačka zvezda planetarne slave Gramatik, čiji će nastup uživo zatvoriti X-bass program ove godine. Na mts Dance Areni se sprema još jedan praznik i nešto što bi samo moglo da se nazove Techno All-Stars veče uz postavu koju čine Richie Hawtin, Marco Carola, Nina Kraviz, Dave Clarke, Fabio Florido, Insolate i TKNO! Ulaznice za finalnu noć ovogodišnjeg EXIT festivala dostupne su na festivalskim blagajnama na Petrovaradinskoj tvrđavi po ceni od 4.500 dinara.

Foto: exitfest.org Foto: exitfest.org

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA