Srpska glumica u policiji zbog pretnji smrću i komentara o patrijarhu Pavlu

- Svetac, jer je išao tramvajem i retko jeo? Možda je i češće jeo, al' ga hteo metabolizam, ne znam - napisala je Srna Lango o patrijarhu Pavlu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Djeneral
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandar

    22. avgust 2021 | 18:01

    Ti koji su pretili, to su najobičniji kriminalci i zlikovci, koje bi trebalo strpati ili u zatvor ili u ludnicu. Uostalom šta se takvi interesuju o patrijarhu, kada su sami satanisti?! A da taj ološ nikakve veze sa hrišćanstvom nema pokazuje i njihovo prostačko i zlikovačko ponašanje. Onaj ko je hriščanin nikada i nikome ne preti.

  • OBILIC

    11. oktobar 2016 | 18:27

    Patrijarh pavle je bio izuzetno dobar čovek tih i nigde nije voleo da se ističe. Kao profesor u peckoj patrijarsiji pomagao je svojim djacima da zavrse uspesno svoju skolu. Uglavnom je svugde isao peske i oblačio se kao običan kaludjer dok je bio vladika pecki. Bio je strasno pedantan i principijalan čovek i strpljiv. Na svoje svestenike nikad nije vikao niti ih je kaznjavao vec je imao taktiku isao je po peckoj patrijarsiji sam i oblačio se kao neki kaludjer i dodje u neku crkvu iz svoje eparhije strogo rano pre svih Ide po crkvi brise ikone i čisti crkvu kao vladika a svestenik ne zuri mnogo stigne u crkvu kad tamo pavle u kaludjerskom starom odelu i cokulama svestenik brze bolje da poljubi ruku vladiki ali on to odbije i kaze nista se nije desilo sinko sledeci put kad dodjem da ti bude čista crkva i rano otvorena. Tako da je to stvarno bio dobri duhovnik vecinom je isao sam i nije se plasio nicega Imao je svoja pravila za život i obozavao je skromnost ali sta ces greska je samo sto mu nisu za života dozvolili da provede svoj isposnički život u miru. Pazljiv je i dugo se dopisivao sa svojim djacima sto patrijarh irinej dobro to zna kao njegov djak. Zato nisam za ovoliko popularizacije naseg bivseg patrijarha pavla jer stalno je pominjao budimo ljudi a ne neljudi. On je voleo da bude obični isposnik HRISTOV I TO JE SVE

  • Kakadu

    11. oktobar 2016 | 13:39

    Puna podrška glumici. Svi ti crkvenjaci su ološi i kriminalci, ali apsolutno svi... Nek ga proglase i svetim, uvek ima ovaca koji će im se klanjati, ali od istine neće pobeći. Crkva je zlo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA