U SUSRET NOVOJ SEZONI: Svi skandali iz serije "Sulejman Veličanstveni"!

Ekranizovana životna priča najvećeg sultana otomanske imperije dostigla je vrtoglavu popularnost širom Balkana, a tolika slava ne može da prođe bez tračeva, skandala i iznošenja prljavog veša

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika GT
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aylin

    21. novembar 2013 | 04:05

    Aloooo Srbiiiii!!! vama ni da prikazuju poseban film ili seriju o vama samim ne bi vam valjalo,uvijek ste vi krivi,vi ste zrtve svega kako da ne.Zato ste tu i dje ste propadate,pljuje vas citav svijet....Ne moze te se pomiriti sa tim sto je Turska vladala 500 god...Ja sam iz Crne Gore i muslimanka sam ponosim se time!!!!! Niste svi poturceni!!! mozda je vas pra pra pra dje bio iz Turkse i dosao u Beograd za vrijeme Turske u Srbiji!! Vrijedjate muslimane i nasu vjeru,ja sam 100 puta gledala Srpske filmove,serije...nikada nisam vridjela Srbe ili pravoloslavnu vjeru....SULEJMAN JE BIO VELIKI VLADAR!!!!I Istoriju ne mozete promijeniti,mada trn u oku vam je to sto je Turska vladala 500 god.....Janjicari su i te kako bili od velikog znacaja za Tursku,mada jesu krali djecu od majke sinove ali u LJUBAVI I RATU JE SVE DOZVOLJENO...a svi znamo sta su Srbi radili u Bosni prije 20 god,klali,silovali ubijali,palili dzamije,niste nista bolji nego Turci sto su bili!!! Jadno za tako lijepu zemlju Srbiju,tako glup i ogorcen narod na citav svijet!!!!

  • salih

    10. septembar 2013 | 13:08

    Ja sam musliman i Bosanac,ali cinjenica je, da TURCI nisu dosli na prostore balkana,vjerovatno bih danas nosio pravoslavno ime i molio se u crkvi tako da, SRBI I BOSANCI su isto..............

  • bilja

    15. april 2013 | 15:11

    ne lupajte vise molim vas....sta je bilo i kako je bilo.... Veruj samo u ono sto vidis svvojim ocima, bar toliko budite pametni.... i ne sejte mrznju nego ljuba, dosta nam je svega vise!!! ja sam neko ko je izgubijo svoju, prvu i jedinu ljubav 99 na kosovu pa ne mislim tako.... pojedinci nas truju mrznjom stavljaju nam okove zbog sopstvene koristi zar to nevidite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA