Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika natasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • naki

    30. decembar 2012 | 22:00

    Ne krijem se iza nikoga samo ovo glasanje je sramotaaaa!!!!!

  • Anči

    24. decembar 2012 | 03:34

    Moje mišljenje je da su trebali sinoć da idu u duel finalisti Sanja Dimitrijević i Boris Petrović, a ne Saška Janković i Mirna Radulović,iz razloga što mislim da su bili najslabiji međju svim finalistima, baš te večeri u subotu 22.12.2012. u emisiji Prvi Glas Srbije,kao što je žiri i primetio i prokomentarisao za Borisa da mu je to veče bilo jedno od najlošijih izvodjenja koje je imao,i da treba da bude zahvalan publici ako prođe.A i sam Boris je pomenuo da je on trebao to veče da bude u duelu a ne Mirna a ni Saška, što je bilo pošteno sa njegove strane, što je to rekao pred svima u emisiji.Mislim da je bilo veoma nepravedno da se to dogodi,ali kad malo bolje razmislim nepravde se često u životu dogadjaju nažalost,kao što je sigurno svaka osoba na planeti, imala u životu neki sličan primer poput ovoga,bilo privatno ili poslovno,da nešto nije bilo po zasluzi ili nije trebalo da se dogodi a dogodilo se.I žiriju se nije dopala ova odluka,ali je morao da izabere po pravilima emisije jednu od dve finalistkinje koja će da ispadne to veče,bezobzira što se nije slagao sa odlukom publike.U jednom trenutku sam pomislila da je sve namešteno.Inače finalisti koje podržavam u Prvom Glasu Srbije su:Nevena Božović,Sara Jovanović i Ivan Petrović.Bilo mi je veoma teško da se odlučim za njih troje,zato što ima sjajnih pevača i medju ostalim finalistima.Iako nisam muzički obrazovana smatram da svako ima pravo na svoje mišljenje,pa tako i moja malenkost,bez obzira što neko možda ne misli tako.Želim sve najbolje finalistima koji su ostali u emisiji,iako nema pravila da li će ona osoba koja najviše zaslužuje da postane Prvi Glas Srbije, dobiti tu zaslugu ili ne,videćemo...Prošle godine u emisiji PGS sam bila za favorite koji su dobili na kraju drugo i treće mesto,a prvo mesto je zauzeo neko koga nisam podržavala,znaju ljudi koji su gledali prošle godine emisiju,ko je osvoji prva tri mesta.Ali tako je bila donesena odluka.Uvek je bilo i biće da se neko slaže a neko ne slaže sa nečijim izborom u životu...

  • svemirac

    24. decembar 2012 | 03:26

    Nije Srbija kriva vec produkcija. Kao i sve ostalo u Srbiji i ovo je namesteno. U finalu Sanja (Aleksandrina ucenica, koja nema veze sa pevanjem). Sramota je kako i ovde vlada korupcija, mozda bi ih Vucic trebao poterati :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA