VESELO: Severina uvela Beograđane u 2013. godinu (FOTO)

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica nastupila je u prepunom beogradskom klubu Magacin, otpevavši svoje najpopularnije hitove

  • 0

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković sinoć je posle tri godine nastupila u Beogradu i zagrejala stanovnike srpske prestonice u najluđoj noći u čuvenom klubu "Magacin". Atraktivna Seve, koja je nosila srebrnu mini-haljinu pripijenu uz telo, izašla je na binu pola sata pre ponoći i zapevala pesmu "Ovo će biti dobra noć predosećam", a u klubu je nastao delirijum i vrisak. 

Nakon prve otpevane numere obratila se prisutnima rečima: "Dobro veče, ekipa. Je l’ ste spremni da slavimo?", te nastavila u istom ritmu otpevavši pesmu “Uzbuna” sa najnovijeg albuma “Dobro došao u klub”, koji je izašao pre desetak dana.

Posle ove, ređale su se razne numere, pa je vesela publika imala prilku da čuje i one sa početka Severinine karijere, poput "Hajde, hajde, zlato moje", ali i "Gas gas", "Mili moj", "Tridesete", "Prijateljice".. Svi su na nogama pevali zajedno sa Seve uglas.

Večeras će na ovom istom mestu umesto hrvatske pevačice za dobru zabavu biti zaduženi Ivana Selakov i Petar Mitić, a druga noć 2013. godine, "repriza reprize" proći će uz Adila Maksutovića.

Posle Beograda, Severina će danas nastupiti u Kotoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA