GOVOR MRŽNJE: Mića izbačen sa Farme zbog vređanja muslimana! (FOTO)

Pevač je u sinoćnoj svađi rekao Jeleni Golubović da spava sa Turcima, zbog čega je produkcija odlučila da ga diskvalifikuje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zivkovic perica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ратко

    21. novembar 2013 | 16:22

    Стварно срамота, и брука. Мића уопште није користио говор мржње него јој је само рекао да она ради то с Турчином. Мићи могу да се псују деца, да се он вређа најстрашније, и да нико не реагује. Када је Црни претио Јелени одмах је кажњен да преспава у изолацији. А о Екрему да не говорим, он може ама баш све, да уцењује прети, поздравља кога стигне итд. Када је тешко претио Јелени барем три четири пута, ни хонорар му није скинут. Где је ту правда? Браво задруго и продуценти!

  • nil

    21. novembar 2013 | 15:35

    Sve smo videli ali mržnje nije bilo,govor mržnje NE.Citiram:je**vala si se sa turcima jer nemožeš naći dečka u srbiji i šta tu ima sporno, koji govor mržnje.Pitam se da je reko je**vala si se sa talijanima,francuzima , englezima i šta u čemu je razlika.Verujte mi Mića će diskvalifikaciju naplatiti debelo, da će produkcija moliti da ne pokrene tužbu.Kleveta je jedno a mržnja drugo.Postoje svi snimci a Mića je poprilično mudar da bi pao samo onako.Zažaliće produkcija Pinka i prokleti dan što ga je diskvalifikovala.Prostakluk nije dovoljan za diskvalifikaciju .Ovde je reč o dečku turčinu iz turske koji ima velikoga i može 5 puta dnevno za razliku od Čupe.To su reči JG a Mića joj je sasuo u lice.Ovo je najsmešnija diskvalifikacija ikad.

  • BA

    21. novembar 2013 | 15:29

    Ako su Muslimani srbi, kao što neki ovdje pišu, zašto je Mići krivo što je Jelena spavala sa Srbinom? Ne može se biti istovremeno prisutan i odsutan. Sami sebe demantujete. A sada ozbiljno: Ovo nisu nikakvi ni bošnjaci ni srbi, to su otpad svih naroda. Što se mene tiče, neka svi budu nečiji, samo neka ne budu moji. Njihova vjera je FARMER. Ne daj Bože, da imam takvu djecu, ili familiju. Pitaju me: "Pa zar ti gledaš Farmu"? Ja odgovaram: Ja to ne gledam, već posmatram. Ne mogu da vjerujem da takvi izrodi postoje. Posmatram ja Šekija, i pitam se, može li čovjek "musliman", "srbin"...., sebi dozvoliti, da u tim godinama živi pod onakvim uvjetima i u onakvom društvu. Može naravno, jer s kim si, takav si! (VEOMA VAŽNE OSOBE, smiješno). PS: Ima tu mali broj i blaže retardiranih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA