Novi album Seks Pistolsa

Novi album će nositi naziv "Here's The Sex Pistols"

  • 0

Pank rok bend "The Sex Pistols" objaviće kasnije ove godine novu "proširenu i prepakovanu" verziju albuma "Never Mind The Bollocks" povodom 35 godina od objavljivanja albuma, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

-Imati priliku da preispitamo katalog ''Pistolsa'' je san svakog zaljubljenika u muziku. Radujemo se što ćemo sarađivati sa bendom i proslaviti njihov uticaj na svetsku kulturu - rekla je Karen Simonds iz kompanije "Universal" koja će objaviti album pod nazivom "Here''s The Sex Pistols".

Bend je poznat po hitovima "Anarchy In The UK" i "God Save The Queen" formiran je 1975. Predvođeni Džonijem Rotenom, "Pistolsi" su stekli reputaciju benda koji je pozivao obožavaoce na pobunu protiv establišmenta. Sa kompanijom EMI potpisali su 1976. ugovor, ali je on bio kratkog daha jer je grupa izazvala kontroverzu kada su psovali tokom jedne TV emisije. Zbog negativnog publiciteta EMI - koji su kasnije kupili "Universal" i "Sony" - raskinuo je ugovor sa bendom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA