X FACTOR: Maja Novaković ispala iz takmičenja (FOTO)

Ćerka Ljubiše Stojanovića Luisa bila je u duelu sa bendom "4U", a odlukom žirija odlučeno je da pevačica iz Željkove grupe napusti takmičenje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pero
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • maric bl

    15. januar 2014 | 18:22

    Sto se mene tice Ana nije bila losa, tu i tamo neki lapsus izleti ali dobro sad...ustvari mene ti izbori voditelja ne nerviraju toliko koliko pojedini mentori (Zeljko i Emina). Zeljko je toliko nadmen da mi vec stvarno pocinje da pici po zivcima sa nekim svojim komentarima, a nisam sigurna ali se nekako postavio kao vodja zirija, bar se meni tako cini. Emina pojma nema o pjevanju i ona je kao kompetentna da ocjenjuje nekoga...uzas...strasno...a Zeljko sta kaze za nju je AMIN. Ona Eminina beba (Haris) pojma nema, a mozda je to i do Emine jer ona pjesma od Bibera je nekako u njenom fazonu samo neka je komercijalno...a njegov stav kao da je na takmicenju za MISS pa se zalaze za mir u svijetu i na skakljiva pitanja odg.kako on nista ne zna mi je jako iritantan. Sve u svemu pjesme su sinoc bile uglavnom ocajne mozda dve ili tri prosjecne, o stajlingu necu nista reci jer sve sto bih rekla bilo bi suvisno...Ilmica mi je bila dobra kao i uvijek cak i bolesna, 4U cure su mi bile mnooooogo bolje od Maje bar sto se tice pjesme spasa...

  • Ciga

    15. januar 2014 | 14:38

    Ana odlicna. Nepostedna, prelepa@

  • lili

    15. januar 2014 | 13:09

    Maja je, raealno, losa bila nocas..kao i onaj sto je pjevao Bibera! Kakvo je mjerilo publika s fejsbuka, te vraća narcisU koja, kako sama kaže, nije tu da pokaže talenat, nego scenski nastup..pff Željko bi trebalo da o'ladi malo sa njegovim komentarima, da nauči da se ponaša u svakoj situaciji, bila ona njemu po volji ili ne...ipak je on mentor! Što se tiče voditelja, ni Slavko ni Ana nisu zadovoljili kriterijume (publike) koliko vidim. Slavko je preglumio a Ana nema nekadšnju energiju..da ne pominjem anemični voditeljski par, koji je vodio do sad..Trebalo bi dovesti voditelje iz nekadašnjeg šoua Talenat. Makedonac i Ilma top! Ipak, Ilma do pobjede! ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA