KARLEUŠA: Luzeri, muž mi je milioner, mogu sve da vas kupim!

- Za 20 godina karijere, radila sam i zaradila sasvim dovoljno da mogu da biram da li ću, kad i gde da radim, ne moram po svaku cenu da rintačim svakog vikenda, to ovi što moraju - kaže pevačica

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zlostavljana ciganka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milica

    28. april 2014 | 17:46

    I treca stvar Jelena je pre par meseci odrzala humanitarni koncert sa Bregom. Tako da ako vec nekoga mrzite i pljujete informisite se malo ne radite to iz sujete, jer ste sitni i bedni niste nasli ni sponzora a kamal i dobrog i postenog muza. Ova zena Vam nista nije uradila da bi od svog naroda dozivela ovakve komentare i mrznju. A ako vec nju savetujete da cita neke knjige trebali bi i Vi jer vidim da Vas je vecina ne pisemenih.

  • Milica

    28. april 2014 | 17:33

    Tuzno je to sto svi vi koji mrzite ovu zenu ustvari ne znate nista o njoj, pljujete je i pricate svakakve bljuvotine o njoj a u sutini nemate pojma o njenom zivotu. Jeste nju su finansirali mama i tata na pocetku karijere, a ne siptari i ratni profiteri. Jeste MOZDA bila sa likom iz obezbedjenja ali bar nije bezala sa siptarom pa da joj je Karic brijao glavu. Svako u zivotu pogresi. Ali je malo ne ukusno da to sta god ona uradi u Srbiji se doceka na noz. A mafijaficu nazivate Srpskom majkom, sramota me je kada to cujem, jer po Vasem razmisljanju fudbaleri Obilica nisu hteli da im Ceca da pare, vole momci da trce za dzabe. A to koliko Jelena ima para svaka imalo upucena osoba u modu zna, ne nosi covek torbu od 40.000€ a da je duzan. To bi Vase sitne dusice volele. Druga stvar ako Vas interesuje od kada Jelena peva precizan podatak je od 1995 godine. I treca stvar J

  • Makedonac Makedonac

    13. februar 2014 | 03:12

    Ima vise plastike u njoj nego u lego land.:))))) JK zlato pa ti si stvarno kvrcnuta,daj molim te procitaj nesto mislim na knjigu,i uradi nesto plemenito.Da postanes Ceca nemozes tako da forget about it,bi ce ti lakse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA