Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lex

    14. mart 2014 | 21:37

    Trebali su izbaciti makedonca..lik je toliko naporan i nema veze sa nicim.Bila sta da pjeva uvjek zvuci isto-DOSADNO!!!!!!!Ima onaj dosadni glas..tako nesto komercijalno kada cujem na radiju..obavezno saltam na drugu stanicu..On stvarno nema pojma..i naporan je..smor!!!!!Ilma moze svima njima biti ucitelj pjevanja!!!!Tako mlada a tako je velike i dobre stavri izvela...Jedino ova zadnja..Ptica..pjesma glupost..Kiki da je neki pjevac NIJE...niti ima ukusa za pjesme!!!!On ju je sredio!Uvijek je gudio nikad nije pjevo!!!!!

  • Tenor

    06. mart 2014 | 08:58

    Nije ovo prvi put da u jednom muzičkom šou u ovoj propaloj Srbiji talentovani pevači ispadaju zbog nepotizma, nečije pogrešne samouverenosti i sujete, i svega onoga što muziku kao metafizičku stvar ne bi trebalo da prati... Ovo dete je svim dosadašnjim takmičarima, i pevačima pokazalo kako se peva i to sa samo trinaest godina, godina koje muzički neostvarena Emina i njena istomišljena klika nikada neće shvatiti... Nije maloletan svaki onaj koji nema 18,niti je punoletan svaki onaj koji ima 40,ali ovo Emina nikada nije čula, a i da jeste do onog njenog sićušnog mozga nikada ne bi i došlo... U takmičenju na žalost svih onih koji imaju uši, i mogu prepoznati kvalitet vokalni i bilo koji drugi ostaje onaj pevuseci Lukijan koji Ilmici možda može samo da "pridrži" mikrofon dok peva... Po čemu on zasluzi da ostane A Ilma da ode možda samo Bog zna... Jedini ali reći ću možda Ilme dostojan je Danijel koji bi po nekoj liniji pravde i logike, ako mu se ne desi isto što i Ilmi, trebao da pobedi... Neka je na čast gospodi iz žirija koji imaju uši a ne čuju, i oči a ne vide... Pitanje je sta bi bilo sa njihovim muzičkim kredibilitetom ako bi morali da pevaju nešto sa Ilmom, koja sevdah i rock peva podjednako dobro,... Emina falshira i kada priča... BY THE WAY

  • andrea

    06. mart 2014 | 04:41

    Kada je Mala Mo (Monika Seles)kao dijete osvajala najvece svjetske turnire Juga i svijet je nisu unistili nego su joj se divili i slavili.Toliko o Ilminim godinama.Neka naprave trio ILMA emina i kristina u live pa da cujemo te njihove vokale.FUJ SRAM DA IH BUDE NISU DORASLE DJETETU OD 13 GODINA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA