KIKI: Ilma nije zaslužila pobedu, ona je poslednja sa kojom bih radio!

- Gledaoci su glasali za Maida Hećimovića. Očekivanja Ilminih roditelja bila su prevelika. Želeli su prvu nagradu. Ona jeste talentovana, ali prvo mesto nije bilo realno ukoliko se pogleda njen broj glasova - rekao je mentor Karahmetove

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sanja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • anka

    14. jun 2014 | 23:38

    Sram Vas bilo, dripci jedni dokopali ste se nekog medija te je nesto jadno iz vas izaslo u javnost.. Vasi zluradi komentari... Da da, na vas sto ovde ostavljate komentare i mislim! Idite kazite nesto ovakvo nesto svom muzu, zeni, mami, tati... Pa kad vas pljusne po tamburici... Nego ovde ste hrabri da jedno dete napadate!!! Prvo svako dete je slatko, a ona je dete i slatka je... A postace i lepotica... Sa ovakvom lepotom bica i talentom kakav ona poseduje, njoj nema kraja!!! Pa sad sve sto vi mislili i zeleli njoj vama ce da bude!!!! Srecno

  • Jeny

    17. mart 2014 | 08:57

    Kiki-krkan veliki si ti Mentor i poslije ove tvoje izjave potvrdzujes svoju licimernost i da je interes,lova i laz ko tebe i tvoji mentora u prvom planu. Svoje jadne pjesme daj nekome drugom. Sve u svemu i tvoj izbor pjesama za Ilmu je bio u najmanju ruku nestrucan za njene glasovne mogucnosti. Pa da tebi je cilj, zarada i tvoji interesi a ne pomoc talentovanom djetetu. Lijep pozdrav veliki mentoru.

  • Vokalni solista87

    13. mart 2014 | 15:45

    Takvi ljudi kao sto je ilma nikad ne uspevaju, muce se ceo zivot al nije to pravo. E zato su krivi roditelji i porodica, jer uzdizu dete u nebesa hvale je podrzavaju, ka naprimer... ma sta peva ta emona jahovic moja ilma moje da joj drzi casove itd. E tako se deca pokvare postaju egoisti uobrazeni i zamisljeni. Heyyyyy kad je ona skupila snage da spomene neciju decu hallloooo jer ona Normalna!?. I da pevao ona ono ok nije savrseno o nema emocija. Jednostaavno peva i vec samisljava sebe na prvom mesto i tu nema nista. I daj ne smaraj te vise sa decurlijom. Imamo mi nase velike zvezde o kome da pisete pozz ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA