Nova iznenađenja na Sea Dance festivalu (FOTO) (VIDEO)

Na festivalu će nastupiti Klingande, Tara Mekdonald, Huan Atkins, Kiril Džajkovski, "Bad copy", "Darkwood dub", "Eyesburn", Rambo Amadeus, Urban&4 i "Who See".

  • 0

Nakon "Exita" koji se od 10. do 13. jula održava na Petrovaradinskoj tvrđavi, najbolji evropski festival se nastavlja u ritmu velike "Exit avanture" u vidu "Sea Dance" festivala koji će biti održan od 15. do 17. jula na plaži Jaz.

Osim ranije najavljenih zvezda kao što su "Jamiroquai", "Underworld" i Example, na festivalu će nastupiti i Klingande, Tara Mekdonald, Huan Atkins, Kiril Džajkovski, "Bad copy", "Darkwood dub", "Eyesburn", Rambo Amadeus, Urban&4 i "Who See".

Iza imena Klingande krije se dvadesetčetvorogodišnji Francuz Sedrik koji predstavlja jedno od najpopularnijih novih imena elektronske scene! Svetski uspeh ovom mladom sastavu je doneo veliki hit “Jubel”, koji je za kratko vreme dostigao više od 40 miliona pregleda na Jutjubu. Deo svoje magije podeliće s publikom "Sea Dance" festivala u utorak, 15. jula, a njegov nastup predstaviće savršeno finale večeri na kojoj će nastupiti glavna zvezda festivala "Jamiroquai". Njima će se istog dana pridružiti "svetski megacar" Rambo Amadeus.

Neverovatni vokal dens muzike, Tara Mekdonald, poznata po svojim hitovima i saradnjama sa Armandom Van Heldenom ("MyMyMy"), Aksvelom ("Feel the Vibe"), Dejvidom Getom ("Delirious") i Afrojackom (“Pandemonium”), pridružuje se u četvrtak, 17. jula razigranom programu "Sea Dance" festivala! Za treći dan festivala zakazan je i nastup oca tehno muzike, Huana Atkinsa, ali i domaćih miljenika, Urban&4 i "Darkwood dub".

Za sve kupce ulaznica za "Exit", obezbeđena je posebna ponuda za "Sea Dance"! Svi vlasnici karte za "Exit" će od petka, 20. juna u podne, pa sve do ponedeljka, 30. juna u ponoć, putem sajta www.gigstix.com moći da poruče trodnevni komplet ulaznica za "Sea Dance" po poklon ceni od 1.500 dinara i uštede 55 odsto u odnosu na redovnu cenu ulaznice za "Sea Dance"!

Više informacija na www.gigstix.com.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA