Deset godina "Happynovisad" bine! (FOTO) (VIDEO)

Na jednom od najomiljenijih festivalskih stejdževa će nastupiti Legowelt, Ron Morelli, Greg Beato, DMX Krew, Tesella ,TR\ER, Black Amiga i drugi

  • 0

"Exit avantura" proslavlja deceniju jedne od omiljenih bina na "Exitu"! "Happynovisad" stejdž već godinama unazad važi za mesto koje predstavlja najnaprednije stilove i tendencije u alternativnoj elektronskoj muzici, pa nije retkost da izvođači koji nastupaju na ovoj bini jedne godine, dožive bum tek sledeće ili čak u narednih par godina.

Pored najaktuelnijih live i DJ setova, neizostavan deo programa su i već proverena imena i velikani andergraund muzike i kulture.

Povodom deset godina postojanja, "Happynovisad" predstaviće presek svetske i britanske scene kao i trenutno najprogresivnija produkcija koja se dotiče bas, tehno, rejv i haus muzike kroz sada već tradicionalne showcase-ove različitih izdavačkih kuća.

Prvo veče na "Happynovisad" bini rezervisano je za L.I.E.S. (Long Island Electrical Systems), etiketu baziranu u Bruklinu i organizaciju Elektrana, koja već deset godina radi na promovisanju domaće i regionalne eletronske muzičke scene. Zvezde večeri su svakako Legowelt, Ron Morelli i Greg Beato.

Petak, 11. jul je inspirisan etiketom "Houndstooth", kućom koja se nalazi pod okriljem kultnog kluba "Fabric" iz Londona, a zvuk ove večeri se može okarakterisati kao eksperimentalni bas i rejv novije ali i starije produkcije. "Houndstooth" će predstaviti Special Request, Akkord, Cloud 9 aka Nookie.

DSNT je multi-disciplinarna kreativna kompanija bazirana u Belfastu koja se bavi artist menadžmentom, eventovima, izdavanjem muzike, dizajnom, izložbama i vizuelnom umetnosti. U subotu, 12. jula, ispred DSNT-a nastupaju Truss, Blacknecks, i Bleaching Agent.

Poslednje večeri festivala, predstaviće se LB10 (LittleBig Agency), koja će nam na Petrovaradinskoj tvrđavi pružiti raznovrsni zvuk eksperimentalne elektronike. Hedlajneri su DMX Krew, Tesella ,TR\\ER i BLACK AMIGA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA