Afrojack čeka saradnju sa U2

- Sa Red Hot Chili Peppersima bih voleo da uradimo nešto što je pravi rok, a sa U2 najlepšu pesmu na svetu, nešto zaista moćno. Mogu sve sami da urade, da meni ostave samo završne detalje - rekao je popularni di-džej, koji če nastupiti na ovogodišnjem "Egzit" festivalu

  • 0

Popularni di-džej Afrojack je nedavno objavio debi album "Forget the World" a na njemu je radio sa imenima poput Snup Doga, Viz Kalife i Stinga, ali holandski di džej ne planira da se tu zaustavi.

Poznati muzičar dolazi u Srbiju na "Egzit" festival (10-13. jul), a kako je nedavno ispričao, planira da svoju saradnju sa velikim muzičkim imenima nastavi sa U2 i "Red Hot Chili Peppers".

- Sa RHCP bih voleo da uradimo nešto što je pravi rok, a sa U2 najlepšu pesmu na svetu, nešto zaista moćno. Mogu sve sami da urade, da meni ostave samo završne detalje - kaže kroz smeh Afrojack.

On je sa Stingom radio na numeri "Catch Tomorrow".

- Bil je nestvarno. Uradio sam puno suludih stvari u životu, a onda odjednom, sedim u studiju u Njujorku sa Stingom. Dobra stvar ovog posla je to što dobijete priliku da radite stvari o kojima ste samo sanjali, ali saradnja sa Stingom je zaista potpuno nerealno iskustvo - kaže Holanđanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA