Glorija Gejnor oduševljena jagnjetinom i šljivovicom

Popularna pevačica koja će nastupiti na ovogodišnjem "Egzit" festivalu, posetila je neke srpske restorane i istakla da joj se dopada naša kuhinja

  • 0

Pevačica Glorija Gejnor stigla je u Srbiju i za čas osvojila srca domaćina, restorandžija i svih koje je srela. Disko kraljica sinoć je večerala u restoranu domaće hrane i bila je oduševljena jagnjetinom ispod sača i domaćom šljivovicom.

Nakon prijatne večeri, Glorija je danas gostovala u specijalnoj emisiji Ivana Ivanovića, koja će biti emitovana večeras u 21.15 na Prvoj televiziji, nakon čega je odlučila da se počasti - čvarcima, koji su joj se takođe veoma dopali.

Gospođa koja je mnogima spasila živote svojim najvećim hitom "I Will Survive" bila je specijalna gošća na "Egzit"-ovoj konferenciji o nacionalnom brendiranju "Rebrand Serbia 2", koja je održana danas u 17 h, u Svečanoj Sali NIS-a.

Gejnor je izjavila da joj je čast što je pozvana na "Egzit" i da veoma ceni humanitarni rad kojim se ovaj festival bavi, kao i program EXITAid.Takođe je rekla da se nada da će se svi lepo provesti i pozvala sve svoje obožavaoce na svoj nastup sutra na glavnoj bini "Egzit" festivala.

Kraljica diska je takođe najavila da će danas prisustvovati ceremoniji otvaranja "Egzit" festivala uz grupu "Pet Shop Boys".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA