EXIT: Pogledajte šta ste sinoć propustili (VIDEO)

Skrillex, Dejmon Albarn, "2Cellos" i ostale muzičke zvezde oduševili su sinoć na Petrovaradinskoj tvrđavi. Pogledajte njihove nastupe

  • 0

Sinoć je na Petrovaradinskoj tvrđavi održano treće veče "Exit" festivala, na kome je prisustvovalo 45.000 ljudi. Zvezda večeri svakako je bio jedan od najvećih di-džejeva na planeti, Skrillex, koji je na glavnoj bini održao jedan od najposećenijih nastupa u istoriji Exit festivala.

Ono što je bio Skrillex za Glavnu binu, Afrojack, uz pojačanje sunarodnika Quintina, je bio za m:ts Dance Arenu! Kao da je u rukama imao džojstik kojim je upravljao povorkom od 20 000 fanova, Afrojack je doveo publiku do usijanja!

Majstorska svirka sa Dejmonom Albarnom donela je setlistu od čak osamnaest odabranih pesama, među kojima su bili singlovi sa novog albuma, pesme iz dosadašnje karijere, ali i poneki hitovi grupa "Blur" i "Gorilaz".

Svoje muzičko umeće pokazali su mladi hrvatski violončelisti, Luka Šulić i Stjepan Hauser, koji čine duo "2CELLOS".

Takođe, publiku je osvojila i superfinalistkinja takmičenja "X Factor", Tamara Milanović, koja je sa svojim bratom Duletom predstavila svoju autorsku pesmu.

- Jako sam uzbuđena i srećna što sam zahvaljujući "X Factoru" i organizatorima "Exita" nastupila baš na glavnoj bini najboljeg evropskog festivala! Ostvarilo mi se ono o čemu sam oduvek maštala! Imala sam priliku da konačno otpevam svoju autorsku pesmu pred ogromnim brojem ljudi i to zajedno sa mojim rođenim bratom - rekla je Tamara i nastavila:

- Pesma se zove “Bliss”,  na engleskom je jeziku i nastala je u jednom veoma emotivnom trenutku – kada nam je deda preminuo. Nastupili smo zajedno sa našim drugom Dukatom iz benda Stray Dogg i sjajno smo se proveli! Iako sam imala tremu uživala sam sinoć na bini i još sam pod utiskom! Drago mi je što se pesma dopala publici i unapred se radujem novim muzičkim izazovima - rekla je Milanovićeva.

Zapažen nastup imala je i grupa "Negative", a sjajne vokalne mogućnosti publici je prezentovala Ivana Peters.

(Telegraf.rs

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA