DA ODBRANIMO TITULU! Domaće zvezde podržale Exit u borbi za najbolji evropski festival! (VIDEO)

Novosadski festival je ponovo u konkurenciji za nagradu koju je osvojio zimus, a tim povodom su poziv na glasanje uputili Nikola Đuričko, Ajs Nigrutin, Kojot ("Eyesburn") i mnogi drugi

  • 1

Exit ima priliku da odbrani titulu "Najboljeg velikog festivala" koju je osvojio na "Evropskim festivalskim nagradama" u januaru ove godine, a poziv na glasanje tim povodom uputili su brojne poznate ličnosti.

Novosadski festival su na taj način podržali Nikola Đuričko, Marko Nastić, Ajs Nigrutin, Nemanja Kojić Kojot ("Eyesburn"), Milan Mumin ("Love Hunters"), Đule ("Van Gogh"), Ida Prester ("Lollobrigida"), Nenad Pejović (KKN), Lav Bratuša ("Darkwood Dub"), Nikola Škorić (Dragan Torbica iz "Državnog posla"), Slobodan Trkulja ("Balkanopolis"), Dr Pop ("Atheist Rap") i Sajsi MC. Ovo je "Exitu" sedma nominacija za pomenutu nagradu.

Glasanje se obavlja OVDE, traje do 27. oktobra. U padajućem meniju treba odabrati Exit festival u prvoj po redu kategoriji, "Best Major Festival". Na istom mestu, može se glasati i za budvanski "Sea Dance festival", koji je nominovan u čak dve kategorije - "Best Medium - Sized Festival“ i "Best New Festival“.

Ostavljanjem ličnih podataka učestvuje se u nagradnoj igri koja donosi po dve ulaznice za sve pobedničke festivale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA