CNN uvrstio Exit među 50 najboljih svetskih festivala

Treći put u poslednje četiri godine CNN ubraja Exit u najkvalitetnije svetske festivale

  • 0

Nakon britanskog magazina "San" koji je početkom aprila Exit uvrstio među osam najzanimljivijih svetskih festivala, i CNN je proglasio Exit za jedan od 50 najboljih svetskih festivala. "Tokom četiri dana, metal, hardcore, pank, elektro, rege, indi i  vorld mjuzik fanovi uživaju i plešu zajedno na živopisnoj tvrđavi, sa koje se pruža neverovatan pogled na drugi najveći grad u Srbiji, Novi Sad", navodi se u članku CNN-a. Ovo je treći put u poslednje četiri godine da je CNN Exit ubrojio u najbolje svetske festivale - 2009. je američka medijska kuća Exit proglasila za jedan od 12 najboljih festivala na svetu, a prošle godine se Exit našao među devet najboljih festivala na svetu.

Inače, promotivna cena ulaznica za četvrtak, petak i nedelju iznosi 3.290 dinara, dok karte za subotu koštaju 3.490 dinara.

Četvorodnevne ulaznice za Exit dostupne su po promotivnoj ceni od 6.990 din, dok će u redovnoj prodaji koštati 10.990 dinara, a u prodaji su i ulaznice za srednjoškolce i studente, po promotivnoj ceni od 5.490 dinara. Takođe, ko želi malo više komocije može da kupi "VIP Gold" komplet ulaznica koji košta 30.000 dinara. Karte za Exit se mogu kupiti u "Gigstix" prodavnicama, filijalama "Erste" banke kao i preko sajta gigstix.com.

Nastup na ovogodišnjem festivalu do sad su potvrdili ”Guns N’ Roses”, ”Duran Duran”, ”New Order”, Erika Badu, "Suicidal Tendencies", "The Toy Dolls", ”Plan B”, ”Gossip”, ”Wolfmother”, "Hercules And Love Affair", Riči Hotin, Loran Garnije, Mis Kitin, Lusijano, "Skindred", LBS,  ”Little Dragon”, "Hatebreed", "Sodom" i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA