Fetboj Slim na "Egzitu"! (VIDEO)

Poznati britanski di-džej po drugi put dolazi na Petrovaradin, i ovoga puta će nastupiti na "Dens areni"

  • 0

 Sjajni britanski di-džej Fetboj Slim nastupiće na "Egzitu", koji se od 10. do 14. jula održava u Novom Sadu, i za razliku od 2005. kada je oduševio publiku na "Mejn stejdžu", ovoga puta će "vrteti ploče" na "Dens areni"!

Norman Kuk, kako glasi pravo Slimovo ime, proslavio se velikim hitovima "The Rockafeller Skank", "Praise You" i "Right Here Right Now", kao i remiksima koje je radio za Madonu, "Beastie Boys", "A Tribe Called Quest", "U2" i mnoge druge.

Međutim, od diskografije je mnogo važnija atmosfera koju Fetboj Slim pravi na koncertima, u čemu je on pravi majstor. Uostalom, ko je 2005. bio na čuvenom nastupu u blatu do kolena na "Egzitu" ili u "Areni" pre dve godine, zna da je britanski di-džej vrhunski zabavljač koji će vas naterati da skačete bez prestanka. On na koncertima miksuje sve što mu padne na pamet, od Dženis Džoplin, do benda "The Prodigy", i to zvuči odlično.

Da podsetimo, do sada je potvrđeno da će na "Egzitu" nastupiti i "Bloc Party", Snup Dog i "Atoms Fore Peace".

Pogledajte čuveni nastup Fetboj Slima u Brajtonu:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA