Si Lo Grin dolazi na "Egzit" (VIDEO)

Pevač grupe "Gnarls Barkley" nastupiće prvi put u Srbiji i regionu u okviru koga će publici predstaviti svoje najveće hitove: "Crazy", "Forget you/F... you", "Bright Lights Bigger City" i mnoge druge

  • 0

Si Lo Grin, jedan od pevača grupe "Gnarls Barkley", dobitnik pet Gremija i brojnih drugih najprestižnijih svetskih muzičkih nagrada, nastupiće na ovogodišnjem "Egzit" festivalu. Ovo će biti njegov premijerni nastup u Srbiji i regionu u okviru koga će publici predstaviti svoje najveće hitove "Crazy", "Forget you/F... you", "Bright Lights Bigger City" i mnoge druge.

Si Lo Grin (eng. Cee Lo Green) postao je planetarna zvezda kao polovina dueta "Gnarls Barkley", s kojim je osvojio dve Gremi nagrade za pesmu "Crazy" i album "St. Elsewhere". Još veći uspeh ostvario je kao solo umetnik sa izdanjem "The Lady Killer" i pesmama "Forget you/F..ck you", "Bright Lights Bigger City" i "Fool for you" koje su mu donele još tri Gremija, kao i prestižne Brit i Bilbord nagrade. Na impresivnom spisku imena s kojima je sarađivao su Madona, Karlos Santana, Kristina Agilera, Rod Stjuart, Bruno Mars, grupa "Black Eyed Peas" i "Chase & Status", što pokazuje žanrovsku raznovrsnost kojom vlada veoma mali broj autora.

- Verujem da uspeh nagrađuje upornost. To je sjajna stvar, jer čak i da ne uspete u svemu što radite, trud koji ste uložili i dalje može da bude inspiracija. Moj savet je da se u potpunosti predate tome što radite, i nećete zažaliti - poručio je Grin.

Poslušajte numeru "Crazy" grupe "Gnarls Barkley"

Njegove pesme deo su mnogih holivudskih hitova, a posebnu pažnju medija privukao je kontroverznim izvođenjem kombinovanih reči pomenutog hita "Forget you/F..ck you" ispred Baraka Obame, predsednika Sjedinjenih Američki Država. Poznat je i po zajedničkom nastupu sa Madonom u poluvremenu "Superoboula" 2012, najgledanijeg sportskog događaja na planeti, dok ga mlađa publika zna po ulozi Mareja iz crtanog filma "Hotel Transilvanija".

Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremen muzike svakako je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip-hop, i to ležernog, južnjačkog porekla. Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu.

- Tokom nastupa volim da iskažem emocije koje osećam, drago mi je što imam hrabrosti za to - priznaje Grin.

Pogledajte promotivni video-snimak najave nastupa Si Lo Grina na "Egzit" festivalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA