"Van Gog" i "Pankrti" sviraju na "Egzitu"! (VIDEO)

Na "Fjužn stejdžu" će svirati i Rambo Amadeus, "Orthodox Celts", "Repetitor", "Who See", Prti Bee Gee, Žanamari Lalić i mnogi drugi

  • 0

Kompletiran je program na "Fjužn stejdžu" i na "Egzitu" će svirati i Rambo Amadeus, "Van Gog", legendarni slovenački pank bend "Pankrti", "Repetitor" i mnogi drugi.

Na spisku izvođača se nalaze i "Orthodox Celts", "Who See", MVP, Žanamari Lalić, "Alexandria", A.K.A.C.O.D, Prti Bee Gee, grupa TI, ZAA, "Straight Mickey and boyz", Mihajlo Vlahović Beli, "Entre Fronteras Flamenco Fusion" , Nikola Radović, bend "101A" i "Banda Berimbau".

Da podsetimo, ranije je najavljeno da će na "Fjužn stejdžu" nastupiti i "Dubioza kolektiv", "Bad copy", Damir Urban i Kiril Džajkovski.

Do 1. jula u ponoć, važe trenutne cene karata - komplet košta 5.990 dinara, od 1. do 9. jula će cena biti 6.990, a od 10. jula 11.990 dinara. Od 2. jula jednodnevne ulaznica će koštati 2.990 dinara, a trenutna cena je 2.490 dinara. Do 1. jula studenti i srednjoškolci mogu da kupe paket karata po promotivnoj ceni od 5.490 dinara.

Glavne zvezde "Egzita" koji se održava od 10. do 14. jula biće Nik Kejv, "The Prodigy", Snup Dog, Si Lo Grin, "Atoms For Peace", Fetboj Slim, "Bloc Party" i Dejvid Geta.

Pogledajte kako je "Van Gog" zvučao uživo u "Areni":

(A. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA