Zagrevanje za "Exit" uz "Partibrejkers" i Nena Belana

U okviru muzičkog programa na Sajmu omladinskog turizma, koji se 8. i 9. jula održava u Novom Sadu, nastupiće i "Love hunters", "Zbogom Brus LI", "Krembou", "Neozbiljni pesimisti" i drugi

  • 2

U Novom Sadu će se 8. i 9. jula održati drugi regionalni Sajam omladinskog turizma "Youth Fair", u okviru koga će biti organizovan bogati muzički program "Get EXITed", koji predstavlja zagrevanje za festival "Exit" i u okviru koga će svirati "Partibrejkers", "Love hunters", Neno Belan i drugi.

Sajam će biti održan na Trgu slobode i u Katoličkoj porti, a svi koncerti biće besplatni. Najavljeni su i nastupi sastava "Zbogom Brus Li", "Krembou", "Mamurlook", "Neozbiljni pesimisti", "Branimir i neprijatelji", "Lost Propelleros"...

Posetioci će na manifestaciji "Youth Fair" imati priliku da po prvi put na širem prostoru centra grada prisustvuju brojnim događajima koji obuhvataju nastupe muzičkih bendova, artista, plesnih grupa, emitovanje filmova, predstavljanje festivala kao i fantastičnih destinacija, ali i radova mladih umetnika vezanih za stare zanate, nakit, modu i tezge sa organskom hranom.

Sajam organizuju Exit Tim i Turistička organizacija Novog Sada, uz podršku Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo iz Novog Sada.

Detaljnije informacije o ovom događaju možete pronaći na sajtovima www.youth-fair.com i www.getexited.org i putem Fejsbuk strane Get Exited.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    4. jul 2013 | 12:41

    U Al je zagrevanje ludi Cane i onaj debeli iz Splita. Dosadili su više svima.

  • vukašin

    9. jul 2013 | 17:44

    Ha,ha,ha,ha,ha. Partibrejkersi neće da sviraju. Neko je bolestan , ili svi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA