SNUP I FETBOJ SLIM VEČERAS NA EXITU: Uživajte u nastupima legendarnog repera i di-džeja (VIDEO)

Američki reper nastupiće večeras u 23 časa na "Mejn stejdžu", dok će britanski di-džej zabavljati publiku od ponoći na "Dens areni"

  • 0

ZAGREVANJE! Američki reper Snup Dog, koji sada poznat pod pseudonimom Snup Lajon, nastupiće večeras  na "Ezgit" festivalu u Novom Sadu, što ćemu biti drugi dolazak na ovoj muzičkoj manifestaciji.

Koncert čuvenog hip-hopera počeće večeras u 23 časa na "Mejn stejdžu", a osim dobropoznatih hitova, on će publici izvesti svoj najnoviji album "Reicarnated".

Osim Snupa Lajona, u okviru druge večeri "Egzit" festivala nastupiće britanski di-džej Fetboj slim i to tačno u ponoć na "Dance" areni. Takođe, svoje hitove predstaviće i poznate rep grupe "Bad Copy" i "Who See".

Povodom novog nastupa Snup Doga i Fetboj Slima predstavljamo vam žive nastupe popularnog repera i di-džeja sa njegove evropske turneje koji su se održali neposredno pre "Egzit" festivala u Novom Sadu.

Nastup Snup Doga na "SummerJam" festivalu u Kelnu

Nastup Snup Doga u Bugarskoj - "California Gurls"

Nastup Fetboj slima na "Glastonberi" festivalu

Nastup Fetboj slima na "Wavefront" festivalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA