SNUP DOG: Srpkinje su prelepe žene! (VIDEO)

"Sjajna publika mi je dala mnogo energije i naterala me da dam svoj maksimum. Imao sam utisak da smo u tom trenutku bili jedno biće", rekao je američki hip-hoper, koji pohvalio lepotu naših žena, nakon nastupa na "Mejn stejdžu"

  • 4

Nakon kratkog, ali odličnog koncerta kojim je 20.000 ljudi na "Mejn stejdžu" podigao na noge, Snup Dog se u jedan ujutru obratio novinarima i ispričao da su on i publika bili jedno biće, da se, kao i pre šest godina, odlično proveo na "Exitu", a nije propustio, naravno, ni prilku da pohvali lepotu naših žena.

Ako vas zanima kako je izgledala Snup Dogova konferencija za medije u gluvo doba noći, dovoljno je reći da je prvo njegov menadžer strogo upozorio novinare da su zabranjena pitanja o Snupovim hapšenjima (a njih je bogami bilo poviše), kao i o njegovom konzumiranju marihuane!

Eh, razbojnici nam oduzeše ono najzanimljivije! Ipak, bar smo čuli da je američki hip-hoper, koji je pored svoja dva ogromna crnca telohranitelja delovao kao đak prvak,  oduševljen atmosferom na „Exitu“.

- Veoma sam uzbuđen, prošli put (2007, prim. aut) je takođe bilo odlično, ali sada mi je sjajna publika dala još više energije i naterala me da dam svoj maksimum. Vrhunac nastupa je bila pesma „Young, Wild And Free“ koju su svi pevali sa mnom. Imao sam utisak da smo u tom trenutku bili jedno biće - rekao je Snup, koji je na pitanje koja je njegova prva asocijacija kada se pomene „Exit“, posle podužeg razmišljanja odgovorio:

Prelepe žene!

Pogledajte kako je Snup Dog izveo numeru "I Wanna F*ck You"

Nekadašnji Dog sada je Lajon, ali ćud nije promenio, samo način života.

- Osećam se odlično, i dalje pravim dobru muziku, ne živim više u „gangsta“ stilu i mnogo sam pozitivniji - objasnio je popularni muzičar koji sa ponosom ističe da je i dalje veoma aktivna njegova omladinska liga u američkom fudbalu uz pomoć koje, kako kaže, želi da usmeri decu na pravi kolosek i odvuče ih od lošeg društva.

On je mladim muzičarima poručio da snimaju što više, da svoju muziku dele besplatno na internetu i tako skrenu pažnju na sebe. Takođe, Snup je otkrio da je njegova omiljena pesma „Nothin’ But A „G“ Thang“ koju su on i Dr Dre snimili 1992.

Pre devet godina Snup Dog je trebalo da bude gost u spotu Britni Spirs za njenu numeru „Outrageous“, ali pevačica je na snimanju povredila levo koleno i morala na operaciju, a ovaj video nikada nije prikazan. Kada su ga novinari pitali da li se seća saradnje sa Spirsovom, Snup je odgovrio u svom stilu:

- Britni... uh, s*anje, znam samo da smo se dobro zezali i zaista ne znam šta je posle bilo sa tim spotom - zaključio je popularni hip-hoper.

(A. Novaković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    12. jul 2013 | 13:13

    E samo nam ti još treba da diraš žene...

  • vukašin

    12. jul 2013 | 15:30

    Da ovaj svuda gde god dođe kaže da su žene najlepše a vi se navatate i to je vest!?! Sa čim se uradio to niste preneli.

  • русија

    12. jul 2013 | 13:31

    да поготово он нешто разазнаје нагудриран

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA