Guns N' Roses na Exit festivalu

Legendarni rok sastav nastupaće na muzičkom festivalu u Novom Sadu koji se održava od 12. do 15. jula

  • 0

Legendarni rok sastav Guns N’ Roses dolazi u Novi Sad na Exit festival, koji se održava od 12. do 15. jula. Bend će nastupiti na glavnoj bini.

"Kao jedan od simbola osamdesetih godina, vratili su interes za rok muziku kod najšire publike u vreme prevlasti elektro i dens-popa, osavremenjavajući njen originalni hedonistički bunt i prevodeći ga na ponašanje i jezik razumljiv novim generacijama", navodi se u saopštenju organizatora.

Pre Exit festivala Guns N' Roses nastupiće 8. jula u Sofiji. Trenutno sviraju u sastavu: Aksel Rouz (vokal, klavir), Dizi Rid (klavijature, klavir, sintisajzer, prateći vokali), Tomi Stinson (bas gitara, prateći vokali), Kris Pitman (klavijature, prateći vokali), Ričard Fortus (gitara), Frenk Ferer (bubnjevi, perkusije) i Ron Tal (gitara).

Domaća publika imaće priliku samo nekoliko dana ranije da proveri čime još gitarista Sleš, bivši član benda, može da se pohvali. On će nastupiti 28. juna na velikom festivalu koji će se održati na Ušću. Na tom osmočasovnom spektaklu nastupiće Ozzy Osbourne & Friends, kao i The Cult, Black Label Society, Paradise Lost.

Sastav Guns N' Roses nastupio je 2010. godine u Beogradskoj areni u okviru turneje na kojoj su promovisali tada aktuelni album "Chinese Democracy".

(Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA