Komentari

 • MK

  Folirantkinja, umislile da je neko a ustvari je jedno veliko ništa, bruka za ženski rod!

 • Priprema

  Za ulazak u zadrugu,pocetkom godine ulaze oboje, naravno mire se na stolici uz odusevljenje njihovih fanova!!

 • Rule

  Tesko da ce tako lako naci Luna novog momka koji ce da tolerise njene hirove. Marko je to radio samo zbog svojih sitnih interesa. Obilo im se o glavu lazno glumatanje samo za publiku. Nazalost i ovdje je Lepi Mica bio u pravu.

 • Pedja

  Luna u Zadruzi nije mogla da spava bez Marka. Posle izlaska nije mogla da spava sa Markom. Imala je na raspolaganju ceo Beograd.

 • Branko

  Blizu je istine. Marko je dostojanstven dečko i OSOBA SA INTEGRITETOM. Ružičasti su ga šikanirali još tokom zadruge. Jedini nije dobio poziv, kontakt sa majkom niti bilo s kim iz porodice tokom celog rijalitija. Neki drugi - i po nekoliko puta. Garderobu mu sestra slaal - nisu mu je dali. Ni Luni. Ništa što je stizalo od njegovih. Lunina prva pesma uopšte nije promovisana na toj televiziji. Nigde. I onda ŠOK! Promovisali su joj drugu pesmu. ALI KAKO? Pustili je da gacka po gmizavcima, crvima, bubama i iznutricama - dok peva svoju pesmu. Shvatam ovo kao svojevrsnu poruku za nju od te tv. Voditelj je vidno uživao u prizoru. Većem poniženju niko nije bio izložen na promociji svoje pesme, niti će. A ONA JE PRISTALA! Nije rekla: NE. Dobila i gostovanje kod voditeljskog para koji je otvoreno prezire. Iz očiju im se vidi to kaoi sprdnja kojom su je izložili u zavijenoj formi. Luni to nije jasno. Marko je pod embargom na toj tv. jer nije hteo i neće da igra kako ta tv zasvira. Na njega su se ostrvili najstrašnije. Imperija protiv pojedinca. JUNAČINE. A Luna - nema donju granicu. Na sve pristaje samo da peva na ružičastoj. Jasno -PRODALA JE MARKA. Za sitno. I tačno tada. Na zdrugoviziji. Garantujem da je Marko pop..deo na šta je Luna pristala. A on, do tada, branio dostojanstvo i integritet i sebi i njoj. Šteta što je toliko plitka. Mogla je biti heroina da je pokazala zube ružičastoj tv a ovako je običan gmaz. E zato je narod zgotivio Marka.

  • Mara

   @Branko

   Kako da se suprostavi kad ce opet uc u zadrugu.

  • Veljko

   @Branko

   Cim nestanu pare. Bice to brzo.

  • Marija

   @Branko

   Prodala ga za nekoliko minuta reklame na Pinku. Onaj neki voditelj je pita o "JOŠ UVEK" njenom dečku Marku. Luna ni na ovo ne reaguje. Ima još...ali tačno ga je prodala. Za sitno. Pink ili Marko? Pink. Bravo Luna. Baš će ti se isplatiti. Sad si se tek zgadila naciji. Tebe ljubav pokreće? Ti si puna ljubavi? To su reči. Tvoje. Dela su ti sasvim, sasvim nešto drugo.

 • Iva

  Nidje veze.

 • Branka

  Luna na zadrugoviziji nije bila nervozna zbog raskida sa doticnim,jer je zadrugovizija bila u subotu,a raskid se desio par dana kasnije

  • Vasa

   @Branka

   ...ali se krucijalni momenat dogodio u subotu. Nepoštovanje. I sebe i dečka. Ko razume - shvatiće. A razumeće samo onaj ko zna kakav je odnos te tv prema Marku i Markov prema njima kao i prema njoj.......što se i videlo uostalom, čim je noge smočila u riblje iznutrice....pa zaređala u ostale gadosti...sve pevajući svoju pesmu. Luna nema dostojanstva i nema donju granicu.

  • Pedja

   @Branka

   Marko se naljutio zato što nije i on bio u žiriju.

 • Juca

  Sta god da je bilo medju njima,sta ce biti i kako se predstavljali,sve je kod njih LAZ. Meni je njih zao.

  • Tančić

   @Juca

   Sa Markove strane nije laž ali sa njene jeste. Marko je dečko iskren i pošten. U rijalitiju smo videli da Luna i te kako ume da glumi, i te kako laže, i te kako je pokreće i bes i inat i mržnja i zavist. A ne ljubav, kako to ona samo voli da kaže za sebe. Ista majka. Kao voli a razilazi se i kaže da je tako najbolje. Tako nije govorila u rijalitiju, nego potpuno obrnuto. Kada je bila iskrena? Onda ili sada? Ima njenih laži na tone......i kako reče Marko, dosta je bilo maskenbala. Neka konačno padnu te maske.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima