SAVET DANA: Kako zavesti lepu ženu?

Došlo je vreme da prestanete da strepite pred lepotom pojedinih devojaka i da odbacite predrasude da je lepe žene teško zavesti. Sledeći saveti će vam pomoći u tome

  • 12

Mnogi muškarci se "plaše" lepih devojaka i ne usuđuju se da im priđu, osim ako nisu pod dobrim dejstvom alkohola. Međutim, to što je žena lepa ne znači da je teško osvojiva. Ipak, većina muškaraca veruje u sasvim suprotan stav, ne znajući da je potpuno pogrešan. I lepa žena, podjednako kao i ona koja je manje lepa, želi muškarca koji ima šta da ponudi. Ne morate da budete prelepi, bogati mladić iz elitnog dela grada i da vozite skupi džip. Dovoljno je da je šarmirate svojim stavom, ponašanjem i ophođenjem prema njoj. A šta vam je, u trenutku kada sledeći put vidite boginju, pametno činiti? Evo odgovora.

Ne tretirajte je na poseban način

Prvo i osnovno pravilo je da je prilikom muvanja ne uzdižete u nebesa. Ona je sasvim normalna osoba, baš kao i svaka druga žena, s tim što je prema njoj majka priroda bila naklonjena. Lepe žene nisu uvek svesne svoje lepote, pa čak i kada jesu, uvek očekuju od muškaraca da znaju da se nose s tim. A najbolji način je da to potpuno zanemarite, jer ćete jedino tako moći da je zaintrigirate.

Budite tajanstveni

Ni pod tačkom razno ne smete da joj pokažete da ste zagrejani do usijanja i da biste je odmah odveli u krevet. To joj pokazuje gotovo svaki muškarac, baš zbog toga je i nužno da se vi ponesete drugačije. Bez direktnog upucavanja, bez pogleda koji je gutaju. Normalno razgovarajte sa njom, baš kao što biste to uradili sa bilo kojom drugom osobom na planeti. Samo tako ćete uspeti da je zainteresujete.

Pokažite interesovanje

Verovatno je do sada tu istu lepoticu muvalo na hiljade muškaraca, a još verovatnije da je njih 999 imalo isti pristup. Muškarci kada muvaju u centar svoje pažnje stavljaju sopstveni performans. Ono što žena kaže je manje bitno, gotovo nebitno, važno je samo da on te večeri želi da osvoji nju, a ako ona neće, nije problem, usmeriće svoje zavodničke sposobnosti na neku drugu. Greška. Žene vole pažnju, vole kada učinite da se osećaju posebno i žele muškarca kojeg istinski zanima njihova ličnost. Pokažite joj da niste površni šarlatan i razgovarajte o njenim interesovanjima, hobijima, razmišljanjima...


Zaobiđite komplimente

Komplimenti su prevaziđena stvar. Naročito ako ne prestajete da ih izgovarate. Delovaćete otrcano, neoriginalno i baš poput onih 999 muškaraca koje smo već pominjali. Zaboravite hvaljenje i dizanje na pijedestal i razgovarajte normalno.

Iznenadite je

Nakon dugog i predanog razgovora, recite joj kako biste je pozvali na prijatelsku kafu. Samo saznanje da je gledate kao prijatelja će je šokirati, ali vas neće odbiti ukoliko ste sve prethodne stavke poštovali i izveli kako treba.

Sačekajte sa pozivom

Lepe žene su navikle da ih muškarci smaraju, odmah prosipaju ruže po tepihu i prave upijače samo kako bi pridobili njihovu naklonost. Vaša igra treba da bude drugačija, jer će vas u suprotnom baciti pod tepih sa svim ostalim smaračima. Dakle, dogovorili ste se za kafu, ali njen broj ni slučajno nemojte okrenuti već sutra. Sačekajte nekoliko dana, a onda joj kažite da ste bili u frci s obavezama i da nikako niste stigli da se javite ranije.

Ne navaljujte na seks

Nakon prve, druge, treća kafe već joj biti jasno da je ne gledate sam kao prijateljicu. Znala je ona to odmah, ali vas je pustila da igrate igru. Sledeći korak na kom ne treba da uprskate je seks. Možete se ljubiti, ali najbolje je da na tome i ostane. Žene ne vole da žure, jer je njima za dobar seks potrebno više od par sati razgovora. Budite strpljivi, dajte joj vremena i dozvolite njoj da bude ta koja će vam pokazati zeleno svetlo. Tek tada vi stupate u akciju.

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rudar

    29. avgust 2013 | 16:19

    Odo odma da navatam jednu ljepoticu. Ako ne uspe,vi ste krivi.

  • KG

    29. avgust 2013 | 17:02

    Lepota je relativna stvar. Ja uvek osvajam one zene koje mi se svidaju. Sve ostalo je stvar ukusa. Inace saveti su OK ali nista novo.

  • Lara

    30. avgust 2013 | 00:51

    Dačo švaleru, evo ja ne padam na te fore, mene ti nikada ne bi osvojio. A koliko sam lepa zna se u mom gradu! Ja sam osvojena na foru 'pa i nisam nešto zainteresovan'. Dok sam se ja čudila kako je moguće da mi ne šeni ispred nogu, zaljubim se i tu je happy end.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA