≫ 

BEOVIZIJA 2018: Pobednici Sanja Ilić i Balkanika sa pesmom "Nova deca"! (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Srbiju će na Evrosongu 2018 u Portugalu predstavljati Sanja Ilić i Balkanika!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Легија
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Fan_Evrovizije

    22. februar 2018 | 08:18

    Apsolutni sunovrat kvaliteta i vaskrsnuce imena koja nisu trebala biti popularna ni u 90-tim.... Jedina veza izmedju svih pesama je odsustvo kvaliteta. Prvo sam bio duboko razocaran u Balkaniku jer sam uvek cenio ono sto rade pa sam shvatio da su u poslednje vreme odlucili da udju u komercijalu i štancaju nebulozne pesme u pop-maniru. Ako realno pogledamo besmisleni tekst (pa i jos beamisleniju vezu sa tekstom koji se izvodi u tradicionalnom poju) , jeftinu produkciju, nezanimljiv nastup i muziku koja (izuzev frule i bubnjeva) zvuci kao da je uradjena na kucnom sintisajzeru...... jedino sto mogu da kazem je : jeftina treš pesma (kvaliteta Grand produkcije) ogrnuta u tradicionalni zvuk. Ovakvo degradiranje tradicionalne muzike bi trebalo biti kaznjeno a ne nagradjeno. Ocigledno je doslo vreme da moze ‘sve da prodje’ i da šund može da ima sve oblike, i da nije samo ogranicen na ‘narodnjake’

  • Desilo_se_čudo

    21. februar 2018 | 19:09

    Да ли неко разуме песму? Који је смисао речи? Која је порука исте? Ја сам увек за изворно етно, али је ово ван сваке памети. Лепо је комбиновати стилове инстварати нешто ново, али овде "ниђе везе". Не разумем ни кореографију. Мени је ово смејурија. Нико не спори таленат ниједног од ових извођача, али је ово срамота за Србију. Боље да се не такмичи,када из године у годину уместо да шаље боље извођаче и квалитетније песме, оно све супротно од тога ради. Толико уложеног новца ни у шта. Па зар је Србија толико богата земља да се разбацује новцем и да га троши на небулозне песме? Не знам коме ово може да се свиди и да слуша неколико пута без престанка.

  • blagodatni oganj - totalna nebuloza

    21. februar 2018 | 14:02

    ni jedna pesma nije bila dobra na zalost pa ni ova sto je pobedila. slepa se sve vreme, nikako da se desi vrhunac, cekas da se desi neki momenat a on uporno izostaje i sve to cini ovu pesmu dosadnom,bledom. devojke dobro pevaju ali dzaba. momku u sredini veca brada od glasa! pisi propalo. ne ide se sa ovim na evroviziju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA